Nekad je nužno odabrati stranu
GASTRO

Parmigianu volimo uvijek, a posebno ljeti. Pronašli smo pet lakih recepata koje svatko može napraviti

FOTO: Flickr

Klasik talijanske kuhinje koji trebate pripremati češće

Možda u svoju prehranu nastojite uvrstiti više povrća, možda volite talijansku kuhinju, a možda ste samo uvijek u potrazi za novim receptima. Naš bi vas današnji prijedlog ručka (ili večere) u svakom slučaju mogao zanimati. Parmigiana je tradicionalno talijansko jelo s pečenim patlidžanima, šalšom, sirom i svježim bosiljkom, idealno za ljetne mjesece. Priprema je prilično jednostavna, iako treba naglasiti da varira od recepta do recepta. Provjerili smo video recepte koji se nude na YouTubeu, i izdvojili nekoliko najpopularnijih; od onih posve klasičnih, do onih s malim pomakom, poput dodatka prezla ili kapara. Sve ih redom možete pronaći u nastavku.