FILM

Ovo se ne propušta. Pogledajte uzbudljivi trailer za dokumentarac posvećen Audrey Hepburn

Audrey Hepburn je tema novog dokumentarnog filma Audrey koji donosi njezinu privatnu stranu života te onu manje poznatu javnosti

Stigao je trailer za dugo očekivani dokumentarni film koji progovara o životu Audrey Hepburn. Film Audrey redateljice Helena Coan bit će predstavljen 30. studenog, a donosi intimni portret ove ikone filma, stila i velike miljenice publike, kao i dosad neviđene videomaterijale te intervjue s članovima njezine obitelji. Iako je dosad bilo niz dokumentarca koji se bave životom ove glumice, ovaj novi navodno obećava u tom segmentu veliki iskorak s obzirom na sve ono što će publici ponuditi.

U njemu ćemo tako moći vidjeti intervju s njezinim sinom Seanom Hepburnom Ferrerom, kao i bivšom kreativnom direktoricom Givenchyja, Clare Waight Keller te kreativnim dizajnerom Tiffanyja, Johnom Loringom. Prije nego što je postala glumica, Hepburn je gradila karijeru i kao balerina, u Belgiji i Londonu, što će ujedno biti tema nadolazećeg dokumentarca, kao i prikazi dana njezine najveće slave te bavljenja humanitarnim radom. Neizostavni dio dokumentarca svakako je i njeno teško odrastanje, kao i njezina modna elegancija čije se kombinacije danas smatraju klasicima i na koje se danas mnogi referiraju. U svakom slučaju, Audrey je definitivno dokumentarac koji njezini obožavatelji ne smiju propustiti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba