Relax

Ovo je jedina stvar na koju morate paziti kad pokušavate objesiti sliku na zid, tvrdi dizajner interijera

Detalji u interijeru, poput slike ili fotografije, mogu itekako uljepšati cjelokupni prostor i učiniti ga vizualno zanimljivijim, ali pri tome morate paziti na samo jednu stvar

Konačno u rukama imate omiljenu umjetničku sliku ili fotografiju koju želite postaviti na zid, no ako je postavljate sami, morate paziti da ne napravite jednu pogrešku. Kako biste je pravilno postavili i istaknuli je u željenoj prostoriji morate samo pripaziti na njezinu veličinu, odnosno na raspored na zidu.

”Ne postoji baš puno pogrešaka koje možete napraviti kada na zid postavljate željenu umjetničku sliku ili fotografiju. Viđao sam puno galerija s umjetničkim slikama koje su bile postavljene od poda do stropa, a neke su bile samo naslonjene uza zid, i izgledale su sjajno, tvrdi dizajner interijera Bobby Berk.

https://www.instagram.com/p/Bk2ZqSNApu5/?taken-by=posterframemalaysia

Ali najveća greška koju Bobby vidi je pogrešna veličina slike u odnosu na prostor u kojem je postavljena. Slika koja je prevelika,prostor će učiniti puno manjim nego što je, a mala slika na velikom zidu neće biti u prvom planu.

https://www.instagram.com/p/BgAtihHDuS0/?taken-by=posterframemalaysia

Za velike fotografije predlaže 12 do 17 centimetara prostora sa svake strane, a za manje komade, kaže da je ključ u balansiranju s drugim komadima u prostoru koji će upotpuniti prostor, ili ju barem smjestiti blizu manjeg komada namještaja, poput stolića kako bi izgledalo proporcionalno.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba