Horoskop

Ovih pet horoskopskih znakova ove godine čekaju najveće promjene. Uglavnom pozitivne

Djevice će steći novo samopouzdanje, a Jarci konačno otvoriti svoje srce

2018. godina definitivno je godina promjena, barem u astrološkom pogledu. Iako će svi horoskopski znakovi ove godine doživjeti što pozitivne, što negativne prijelomne situacije, ovih pet one će pogoditi najviše.

Bik

Pozdravite se s dosadnom rutinom koja vas je iscrpljivala iz dana u dan. Steći ćete puno samopouzdanja i bit ćete spremnije riskirati tamo gdje je to potrebno, pogotovo u ljubavi. Ova godina za vas će biti prepuna strasti koja će razbiti rutinu.

Lav

Za vas je 2018. godina razumijevanja i realizacije nečega što duže vrijeme odgađate. Zapamtite da vam neće biti lako, ali to nije razlog da odustanete od svog plana i snova. Prepreke prihvatite kao nužne kako biste došli do nečeg sjajnog.

Djevica

Konačno ćete izaći iz svoje sramežljive ljušture, odbaciti strahove i popustiti kočnice koje su vas sputavale, što u poslovnom, što u ljubavnom smislu. Ako vas vaš posao više ne veseli, dajte otkaz; ako se više ne vidite u vezi s osobom s kojom ste trenutno, raskinite taj odnos.

Jarac

U ovoj godini osjećat ćete se nepobjedivo i neustrašivo, a tako i treba. Možda ste do sada bili usamljeni i teško se prepuštali, ali to više neće biti problem jer ćete naći novu snagu i tako privući nove osobe u svoj život.

Ribe

Ribe, nedajte se smesti ove godine i počnite konačno ostvarivati zacrtane ciljeve. Ostavit ćete sramežljivost i strah po strani i nećete više dopuštati da vas se podcjenjuje. Takvim stavom, uz konkretne poteze, postići ćete mnogo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube