PRODUKT DIZAJN

Ovi multifunkcionalni stolići i tabure lako su prenosivi i jako zgodni. Dizajner ih je simpatično nazvao Ziggy

Lako prenosivi, estetski lijepi i adaptibilni. Upravo su to glavne karakteristike ove Ziggy kolekcije koju čine stolić i tabure

Pandemija koronavirusa promijenila je pravila igre na svim poljima, pa tako i u dizajnu. Izgleda da je socijalna distanca nešto s čime ćemo morati naučiti živjeti, a tome su se u svom radu prilagodili i produkt dizajneri. Brad Ascalon za etiketu Hightower predstavio je tako Ziggy kolekciju koju čine stolić i tabure. Jednostavne linije, ali razigrani karakter prvo je što ćete uočiti, ali fora je u tome da su ovi komadi lako prenosivi i multifunkcionalni.

Mogu funkcionirati kao zasebne jedinice ili pak od više stolića napraviti jedan veći. Sjajno su rješenje ako trebate ostvariti distancu jer ih možete vrlo jednostavno premjestiti u svakom trenutku. Upravo iz tog razloga Ziggy komadi jako su zgodno rješenje za uredske prostore, ali i za kućnu upotrebu s obzirom na to da Ziggy stolić može funkcionirati i kao coffee ili pak onaj bočni stolić. Isto tako, čelična geometrijska konstrukcija stolića dolazi u nekoliko varijanti boja, kao i tkanine taburea koje jednako tako možete birati. Više informacija o Ziggy kolekciji, cijenama te kada će biti lansirana u prodaju doznajte ovdje.

 

 

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba