ARHITEKTURA

Ovako će izgledati luksuzni projekt Villa Seven Hills u Puli. Bit će dovršen iduće godine

Na ljeto 2021. godine u Puli će za goste biti otvoren jedan luksuzan i intiman dizajnerski smještaj naziva Villa Seven Hills u Puli. Ovako će izgledati

Na brežuljku Monte Paradiso u Puli na ljeto 2021. godine bit će dovršen i za goste otvoren jedan poseban smještaj za odmor naziva Villa Seven Hills Pula.

“Riječ je o privatnoj dizajn vili sa sedam soba za individualno iznajmljivanje u sezoni s doručkom za goste te neizostavnim pogledom na marinu. Inspiracija za projekt okruženje je s postojećom prirodom te maslinom starom 30 godina na mjestu se gdje se vila nalazi” objasnili su nam kratko iz švicarskog studija arhitekta Armanda Rebsamena, koji i stoji iza cijele ove priče.

Kao važan element u cijelom projektu sugeriraju okolnu prirodu u domeni dizajna i forme projekta, a naglašavaju i kako će pri gradnji biti korišteni lokalni, prirodni materijali kao što su istarski kamen, maslina i drvo, kombinirajući pritom moderni dizajn s povijesnim elementima.

Sam projekt definiran je pak u zakrivljenoj organskoj formi koja na neki način simbolizira list masline, a kao jedan od aduta projekta, arhitekti izdvajaju krovnu terasu s predivnim pogledom na spomenutu obližnju marinu i naravno, nezaboravni zalazak sunca.

U sklopu Ville Seven Hills Pula bit će i vrt u funkciji prave male oaze mira koja će imati bazen te raskošnu floru. Sam objekt vile podrazumijevat će i zajedničku blagovaonicu za doručak, a po potrebi namijenjenu i za kakve evente, manja vjenčanja te druženja.

A kako će projekt izgledati, donosimo vam u sklopu članka.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba