VIJEST

Ovaj vikend biste se mogli zaputiti u Sisak na avanturu. Ondje ponovno Kupom plovi turistički brod

Upravo ste dobili još jedan razlog da ovaj vikend posjetite Sisak. Kupom je ponovno počeo ploviti turistički brod Juran i Sofija

Ako ste jedni od onih koji vikende vole posvetiti aktivnom odmoru, istraživanju novih hrvatskih destinacija, ali i svojevrsnoj avanturi, živahni Sisak bi vam se definitivno trebao naći na vašoj mapi. Osim Festivala ulične umjetnosti Re:Think Sisak koji je upravo u tijeku, a koji je započeo stvaranjem ovog murala, u Sisku od sutra Kupom ponovno plovi ultimativni turistički brod Juran i Sofija.

Nikola Cutuk/PIXSELL

Naime, u Sisku su već odavno prepoznali potencijal riječnog turizma koji se sada na oduševljenje sugrađana, ali i turista opet aktivirao. Brod Juran i Sofija, koji je inače u vlasništvu Grada Siska kojim upravlja Park prirode Lonjsko polje, prošle je godine bio na remontu koji je obuhvatio popravak motora, nadogradnju instalacije do nabavke novog sonara te stolova i klupa, i sada je kompletno spreman za posjetitelje i nove uzbudljive plovidbe.

Nikola Cutuk/PIXSELL

Brod će ploviti subotom, nedjeljom, praznicima i blagdanima s isplovljavanjima kod Malog Kaptola u 11 i 13 sati (sve do listopada), a sama plovidba traje sat vremena. Djeca do sedam godine voze se besplatno, a za starije je karta 20 kuna. Oni pak koji kupuju kartu za vožnju brodom u paketu s vikend programom u Parku prirode Lonjsko polje, to će ukupno platiti 55 kuna. Brod može primiti 70 osoba, pa je potrebna rezervacija mjesta na broj telefona 044 672 080, stoji na stranici Sisak.info.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba