PRODUKT DIZAJN

Ovaj sofisticiran namještaj dizajniran je samo za mačke. Jasno vam je koliko zapravo uživaju

Ako vaše mace kao i vi vole skandinavski dizajn, onda imamo nešto genijalno za njih

U današnjim modernim vremenima dizajnirati namještaj za kućne ljubimce nije nimalo neobično. Sve više produkt dizajnera i proizvođača namještaja odlučuje se na ovaj potez jer je potražnja za ovakvim komadima znatno porasla, štogod itko mislio o tome.

Poljski brend Labbvenn koji se specijalizirao za izradu komada namještaja baš za ljubimce upravo je predstavio dva noviteta sa skandinavskim prizvukom u svojoj novoj kolekciji. Riječ je o famoznom Kikko stoliću i Lulu krevetu.

I dok je Kikko stolić komad koji će odgovarati i biti koristan vlasnicima, mačke će se svoje udobno mjesto za chillanje pronaći ispod njega u visećoj ležaljci, točniju strateški pozicioniranom kutku iz kojeg mogu neometano promatrati situaciju oko sebe.

Za one mace koje vole obitavati na svojevrsnom tronu, tu je pak Lulu krevetić u koji mogu jednostavno uskočiti i pošteno odmoriti sve četiri.

Iz Labbvenna kažu kako su ove komade inicijalno osmislili za mačke, ali da nemaju ništa protiv ako se u njih uvale i psi za koje vjeruju da će jednako u njima uživati. Sudeći prema fotkama, odnosno dizajnu, materijalima uživali bismo vjerojatno i mi.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba