Dizajn

Ova mobilna kućica je genijalna, proizvedena je u Hrvatskoj i dalo bi se živjeti u njoj

Održao se 68. Međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva na kojem je predstavljena moderna i luksuzna mobilna kućica proizvedena u Hrvatskoj

Simpatične kućice počele su dobivati svoje suvremene i futurističke verzije koje zaista izgledaju nevjerojatno. Ovo je jedno od tržišta koje i dalje raste, a dokaz za to je nova mobilna kućica Nord Produkta. Oni su na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju predstavili kućicu Stellar 771-M nevjerojatnog futurističkog dizajna.

Budućnost luksuznog putovanja

Kućica je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja. Ovo stvara zanimljivu cjelinu koja će zadovoljiti sve suvremene korisnike. Zanimljiv eksterijer i luksuzno uređen interijer ostavit će svakog bez daha.

Nord Produkt je inače najveći hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove. Ova tvrtka poznata je po luksuznim mobilnim smještajnim kapacitetima, pa su tako prošle godine prikazali vilu Navis koja izgledom nalikuje jahti. Nova, Stellar 771-M inspirirana je intergalaktičkim putovanjima i pokazuje kako bi mogla izgledati budućnost luksuznog putovanja.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba