NOVI BREND

Ova genijalna Insta-worthy ogledala dolaze s hrvatskim potpisom. I znamo točno gdje ih nabaviti

Linderior je pokrenula 28-godišnja magistra sociologije i vlasnica marketinške agencije iz Zagreba

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: Linderior

Iza brenda stoji: Sabina Gosarić, 28-godišnja magistra sociologije i vlasnica marketinške agencije.

Linderior

Brend se bavi: Linderior je brend ručno rađenih ogledala. Trenutno su u ponudi Nautica ogledala od visokokvalitetnog prirodnog konopa lana, jute i pamuka, stoga postoji neograničena mogućnost kombinacije vrste i veličina konopa sa dimenzijom ogledala. Drugi model ogledala je Luna sa 3D uzorkom mjeseca. Svako Luna ogledalo se ručno oblikuje s puno pažnje, tako da je svaki primjerak poseban i jedinstven. Ogledala se izrađuju po narudžbi, u svim veličinama od 20 cm promjera na dalje, a svaki dio Linderior ogledala i pakiranja je nabavljen od domaćih obrta i tvrtki tako da je brend sto posto hrvatski i trudit će se da tako ostane.

Brend je pokrenut: Prvo ogledalo je izrađeno u srpnju, ideja o pokretanju posla je spontano nastala u kolovozu ove godine, uskoro je kreiran logo i naziv Linderior (kombinacija riječi Lindo i Interior = lijep interijer), a u rujnu su počele pristizati prve narudžbe.

Pokrenula ga je jer: Vlasnica voli zanimljivo uređene interijere i tijekom boravka u Americi se i uživo susretala sa prekrasno uređenim prostorima u kojima su se često koristila predivna velika ogledala, drvo i prirodni materijali. Tijekom preuređenja prije nekoliko mjeseci, tražila je veliko ogledalo koje bi bilo posebno i budući da nije našla veličinom i izgledom kakvo joj je trebalo, odlučila je izraditi svoje prvo ogledalo od konopa jute. Nedugo nakon toga, rodila se ideja o pokretanju posla.

Može se razgledati i kupiti: Linderior ogledala se mogu naručiti putem profila na društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku, izrada web shopa je pri kraju a trenutno su u pregovoru i sa dvije trgovine koje prodaju dekorativne proizvode i stvari za dom.

Linderior

Cijene se kreću: Ovisno o modelu i veličini ogledala, od 85 kn za Luna mini ogledalo do 760 kuna ili više za velika ogledala i posebne zahtjeve.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube