Horoskop

Ova četiri znaka najveći su horoskopski lažljivci. Neki od njih to rade iz zabave, a neki iz nesigurnosti

Neki od njih uz laganje još manipuliraju iz čiste zlobe, dok drugi uljepšavaju istinu jer se žele svima svidjeti

Nemojmo se zavaravati, svi lažemo, samo što svatko od nas ima drugu percepciju koliko je teška njihova laž i koliko zapravo može naštetiti drugima oko njih i njima samima. U zodijaku po lažima prednjače četiri znaka koja vješto izmišljaju ljude i situacije koje se nisu dogodile ili skrivaju stvari kako bi sebe zaštitili.

Škorpion

Škorpioni jesu odani prijatelji i partneri, ali laganje im nije strano, većinom zato jer žele prikriti prave osjećaje ili misle da će ostati neshvaćene ako otkriju neke svoje neobične sklonosti ili ideje. Jako dobro znaju glumiti da im nije stalo ili da nešto nisu učinili, a možete biti sigurni da je tada istina sasvim suprotna.

Vodenjak

Ovaj znak najvjerojatnije će vam lagati kako bi sačuvao mir u kući ili kako ne bi narušio neki odnos koji mu (koliko-toliko) nešto znači. Zbog toga vrlo vješto sakrivaju nepodopštine koje su učinili jer su eto, imali priliku. U to najčešće spada varanje kojemu su vrlo skloni.

Blizanci

Blizanci su poznati dvoličnjaci i lažljivci, iako postoje niži i viši tip, kao i kod svakog znaka. Oba tipa lažu, samo što niži tip to radi iz čiste zlobe, zavisti i koristi, a viši jer nije siguran u sebe i boji se da će ga drugi osuditi zbog njegovih propusta ili naizgled krivih odluka u životu.

Ribe

Iza sanjivog, polu-zbunjenog Ribljeg pogleda može se kriti pravi mali lažljivac. Iako nemaju zle namjere, često uljepšavaju istinu kako bi sebe zaštitili i kako bi se svima svidjeli. Nemojte se začuditi kada i ako jednog dana otkrijete jednu njihovu potpunu drukčiju stranu od one koje pokazuju svijetu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba