PROMO

Otvoren prvi Baby Tula Pop Up dućan u centru Zagreba

Nošenje djeteta u Tuli izraz je ljubavi i životne radosti. Roditelji koji nose Tulu prepoznaju se međusobno i dijele iskustva brige za djecu.

Tulini jedinstveni dezeni koji se izrađuju u malim serijama postali su predmet želje svake modno osviještene obitelji.

Zajednici ljubiteljica jedinstvenih dezena pridružile su se i poznate mame poput skijašice Janice Kostelić, scenaristice Jelene Veljače, voditeljice Nevene Rendeli, blogerice Elle Dvornik, osnivačice portala Supermame.hr Sonje Švajhler, ali i poznati tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga.

U Baby Tula Pop Up shopu uz brojne postojeće dezene, možete isprobati i četiri nova dezena i pripremiti svoju savršenu kombinaciju za adventske šetnje:

Baby Tula Wander nosiljka inspirirana je kampiranjem i avanturama u planinama. Wander nosiljka oslikana je elementima koji prikazuju kampiranje pod zvijezdama.

Baby Tula Just Hanging je uzorak s ljenjivcima koji vise na granama na tamno zelenoj pozadini. Ovaj uzorak je idealna pozivnica na san u Tuli vašim najmanjima.

Playdate nosiljka insipirirana je veseljem koje osjećamo dok se igramo s našim najmlađima. Jednostavan i moderan  dizajn malih bijelih srca proteže se na plavoj tkanini.

Baby Tula Tempo živahni je i neutralni uzorak satkan od ponavljajućih bijelih polu-krugova na crnoj pozadini.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba