TV SERIJA

Otkrivena je glumačka postava nadolazećeg serijala koji će se snimati prema prvoj knjizi Sally Rooney

Nakon uspješne adaptacije Normalni ljudi, stiže nam i TV serijal pod nazivom Razgovori s prijateljima u kojem će se okupiti obećavajuća glumačka postava

Ako se još uvijek ne možete oporaviti od sreće zbog vijesti da novi roman autorice Sally Rooney stiže u rujnu, još većem uzbuđenju doprinijet će i činjenica da su konačno poznati glumci koji će se naći u TV adaptaciji njezinog debitantskog romana. Naime, 2017. godine objavila je roman Conversation with Friends (Razgovori s prijateljima) koji će sada biti pretvoren u seriju od 12 epizoda. Radnja se fokusira na turbulentni odnos prijateljica Frances i Bobbi, studentice iz Dublina koji se spetljaju s jednim bračnim parom. Sasha Lane tako će utjeloviti Bobbi dok će Frances tumačiti Alison Oliver.

Jemima Kirke, glumica koju smo gledali u seriji Girls naći će se u ulozi fotografkinje Melisse, a Joe Alwyn igrat će njezinog supruga Nicka. Kao i serijal Normalni ljudi koji je nedavno emitiran i doživio je veliki uspjeh, a koji je adaptacija istoimene knjige spomenute autorice, i ovaj novi nadolazeći režirat će irski redatelj Lenny Abrahamson, dok je scenaristica Alice Birch. Abrahamson je povodom ove uzbudljive objave nadodao kako je iznimno uzbuđen zbog suradnje s ovim odličnim glumcima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube