NOVO MJESTO

Omiljena dubrovačka sladoledarnica sada se nalazi na još jednoj adresi. Zavirite unutra

Omiljena dubrovačka Peppino’s sladoledarnica dobila je još jednu adresu, a smjestila se u ulici Sv. Dominika bb

Jedna od dražih sladolednih lokacija u Dubrovniku ona je koja nosi naziv Peppino’s. No, ona je sada dobila proširenje točnije još jednu adresu. Uz već postojeći i rado posjećeni lokal u ulici Od Puča 9, Peppino’s se sada smjestio i u ulici Sv. Dominika. Osim savršenim sladolednim okusima, nova adresa znatiželjnike privlači svojim žarko žutim izričajem, svojevrsnim unutarnjim vrtom koji obavija sladolednu vitrinu. Kako bi cijela sladoledna priča bila posebnija, posjetitelji ondje okus sladoleda za kušanje mogu birati i vrtnjom mehaničkog kola sreće što.

Katarina Radonić

Za karakteristični i vrlo upečatljiv vizualni identitet zaslužne su tri hrvatske dizajnerice – Marita Bonačić, Iva Hrvatin i Katarina Perić. Tako je interijer Peppino’s slastičarnica spoj ugođaja male tvorničke manufakture i vintage europske sladoledarne. Sve skupa naglašeno je i isprepletenim bakrenim i rasvjetnim cijevima te primamljivim bojama, uzorcima i detaljima koji će vas osvojiti. “Krenuvši od ideje o maloj tvornici sladoleda, inspiracija za koncept brenda ove slastičarnice u starogradskoj jezgri pronađena je u simpatičnoj rodi i svjetskom putniku Peppinu, liku iz pionira hrvatskog animiranog filma Profesor Baltazar. Nudeći internacionalnim posjetiteljima najfinije sladolede u gradu, ovaj naš dubrovački Peppino postaje, baš kao i onaj iz crtanog serijala, svojevrsnim turističkim vodičem koji nitko ne zaobilazi” poručuju ovim putem osnivači ove omiljene dubrovačke sladoledarnice.

Katarina Radonić

A osim lijepog prostora koji nećete moći ne zamijetiti, glavni razlog zašto ćete se ondje zaputiti svakako je i gelato koji osim klasičnog nudi i 30 bogatih, raskošni i malo drugačijih okusa. Uz to Peppino’s svojim gostima nudi i Peppino’s Finest – birane premium sladolede pakirane u staklenke koje se mogu ponijeti i kući. Malo je reći kako je njihovom sladoledu teško odoljeti, a sada u Dubrovniku za to imate čak i razlog više.

Katarina Radonić
Katarina Radonić
Katarina Radonić
Katarina Radonić
Katarina Radonić
Katarina Radonić
Katarina Radonić

 

Katarina Radonić

 

Katarina Radonić

 

 

Katarina Radonić
Katarina Radonić

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube