FILM

Novi film Wesa Andersona izgleda fenomenalno. Evo što sve o njemu zasad trebate znati

The French Dispatch donijet će priču o jednoj posve neobičnoj novinarskoj redakciji, s glumačkom postavom o kojoj niste mogli ni sanjati

Spadate li i vi u obožavatelje jednog od najoriginalnijih holivudskih redatelja, Wesa Andersona, stiže jedna jako dobra vijest. Jučer se na Twitteru pojavila objava s profila The French Dispatch, koja donosi prve vizuale za njegov najnoviji film istoimenog naziva.

U objavi je prikazan ilustrirani poster koji prikazuje zaposlenike jedne američke redakcije, a najavljen je i trailer koji je danas izašao. Vidjet ćete tako lik pomalo preneražene Frances McDormand koja sjedi i gleda kroz prozor, Léu Seydoux s pištoljem, Benicia Del Tora kako slika, dotjeranu Tildu Swinton, a onda i s Timothéeja Chalameta koji uživa u kupki i nešto zapisuje u notes.

Mi smo već potpuno uvjerene da ćemo biti prve u redu za gledanje ovog filma (u američka kina stiže 24. srpnja) no ako vam treba još malo poticaja, stiže. Uz navedena imena, u filmu će glumiti i Elisabeth Moss, Owen Wilson, Adrien Brody, Bill Murray, Saoirse Ronan i mnogi drugi, a svi će skupa pokušati dočarati atmosferu rada u redakciji koja je, kako se zasad pretpostavlja, inspirirana redakcijom kultnog New Yorkera. Još uvijek niste uvjereni? Pogledajte upravo objavljeni trailer i prve kadrove.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba