GASTRO

Noel je uveo sasvim posebni meni za dostavu. Evo o čemu se radi

Tjestenina sa školjkama, beef tartar i zagorski štrukli, samo su neka od jela iz Noela u kojima će se odsad moći uživati kod kuće ili na radnom mjestu

Restoran Noel još uvijek ponosno nosi titulu jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom i, unatoč nevjerojatno izazovnim okolnostima, nastavlja s predanim radom i proširenjem ponude. Upravo su predstavili jedan sasvim posebni meni za dostavu, kojem, prilično smo uvjerene, nijedan drugi trenutačno dostupni ne može konkurirati. Osim u restoranu, u njihovim će se jelima odsad tako moći uživati i kod kuće, kao i na radnom mjestu.

Zagorski štrukli , 90 kuna

Tu je niz zanimljivih predjela, poput foie gras terine s kremama od datulje i kave, mesne terina s lisnatom salatom, krastavcima i slaninom te beef tartara, glavna jela od kojih izdvajamo biftek s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom, ribu u škartocu s povrćem i crni rižoto od sipe s motarom. U slučaju da budete raspoloženi i za nešto slatko, tu su i rum baba s ananasom i šlagom, kao i tart od jabuke s karamelom i čokoladom. Restoran svakog dana prima izravno narudžbe na broj telefona 014844 297, a dostupni su i preko servisa Wolt i Glovo.

Mesna terina s lisnatom salatom, krastavcima i slaninom, 90 kuna
Foie gras terina s kremama od datulje i kave, 138 kuna
Tjestenina sa školjkama, 120 kuna
Juneće rebro s krumpirom i coleslaw salatom, 145 kuna
Riba en papillote (u škartocu) s krumpirom i povrćem, 160 kuna
Crni rižoto od sipe s motarom, 115 kuna
Ribeye s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom, 195 kuna
Biftek s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom, 175 kuna
Rum baba s ananasom i šlagom, 60 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba