GLAZBA

Nika Turković upravo je predstavila novu pjesmu. Čini se da ovog ljeta nećemo slušati ništa drugo

Nakon odličnih hitova U mraku i Raj, Nika Turković ima novu stvar i prateći spot

“U vrijeme kad izgleda da svi upravljaju onim što je naše, nema boljeg od jednog girl power pokreta. I to je #gledajme moja himna za sve nas, jer smo sebi važnije, sebi najbolje i sebi dovoljne”, napisala je Nika Turković jutros na svom Instagramu i tako obznanila da je izašla njezina nova pjesma Gledaj me.

To je treći singl koji je predstavila otkako je nakon 15 godina snimila svoju prvu pjesmu. Prvi su bili U mraku predstavljen još prošle godine, te Raj koji je predstavila u veljači ove godine.

ODLIČAN SPOT SA SJAJNOM EKIPOM

Nika je upravo na YouTubeu predstavila i spot koji prati pjesmu Gledaj me koja, kako kaže Nika, odiše ženskom snagom, feminizmom, hrabrošću, ljubavi i zajedništvom.

Glazbu potpisuju Nika Turković i Ivan Pešut, a s Nikom je na tekstu radio i mladi glazbenik te njen dečko Matija Cvek dok je za aranžman zaslužna ekipa iz sastava Pocket Palma. Za styling u spotu zaslužna je Ivana Vukušić u suradnji s brendom Klisab, za kosu Mijo Majhen, za šminku Sonja Kvesić, a u spotu se uz Niku pojavljuju i modeli Mia Matić, Ivana Vukušić te Ana Stanković. Produkciju spota potpisuju SESTRICE, režiju Luka Sepčić, a spot i pjesmu pogledajte u nastavku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube