#kofer4life

omogućava Konzum

Nika Matić i Rita Rumora obožavaju putovati. Učinilo nam se zgodno tražiti ih savjete za pakiranje kofera

Influencerice Nika i Rita su nam otkrile što bi ponijele na pusti otok, ali i dale nekoliko savjeta za organizaciju kofera

Zagrepčanke Nika Matić i Rita Rumora su nerazdvojne prijateljice koje obožavaju putovati, otkrivati domaće i svjetske destinacije. Putne avanture ovih influencerica pratimo na njihovim Instagram profilima, baš kao i deseci tisuća njihovih obožavatelja. Ulovile smo ih kako se pakiraju za vikend-putovanje u Rovinj te zabavljaju pakirajući svoj #kofer4life s njihovim najvažnijim stvarima bez kojih ne mogu živjeti, stvarima koje bi ponijele na pusti otok. Osim toga, od cura smo dobile i nekoliko super savjeta za pakiranje kofera.

 

Nika Matić

Organizirajte stvari pomoću nesesera

Borko Vukosav

“Obožavam putovati i otkrivati nove destinacije. No od svih mjesta koje sam posjetila mi je definitivno najdraži Dubrovnik ljeti i Pariz, u bilo koja doba godine. Svako putovanje me dodatno inspirira i motivira te se nakon svakog putovanja vratim puna dojmova i novih ideja. Nedavno sam bila u Veneciji. Ne znam što mi je bilo bolje: insta mjesta, hrana, dućani…

Jedva čekam da zatopli, vrijeme vikend-putovanja na more kada u kofer samo ubacim badiće svih modela i uzorka, lagane haljine i traper jaknu.

Što se tiče pakiranja, jako sam organizirana. Volim točno znati što nosim i kako ću kombinirati odjeću. Volim da mi je kofer uredan i pregledan pa sve odvajam u male nesesere. Stvari koje nikada ne zaboravljam su proizvodi za njegu lica i tijela jer ne volim koristiti šamponi i kreme koje se dobiju u hotelu. Uvijek su mi draži moji proizvodi. Također uvijek sa sobom nosim figaro s kojim radim svoje poznate valove u kosi.”

Rita Rumora

Nigdje ne idem bez laptopa

Borko Vukosav

“Teško bi mi bilo odabrati samo pet omiljenih destinacija, ali da moram to bi sigurno bio New York, Dubrovnik, Rim, bilo gdje u Toskani te Pariz. Ljubitelj sam umjetnosti pa shodno tome su mi i omiljene destinacije lokacije koje su prepune povijesti i kulture koje vas mogu zaokupiti danima te svaki put možete vidjeti nešto novo.

No, ipak moj broj 1 New York. Brat mi već godinama živi na relaciji New York-Chicago tako da mi je i zbog njega uvijek najdraže ići upravo tamo. Ne postoji bolji vodič po gradu od njega: zna sva cool mjesta i muzeje tako da je s njim uvijek zabavno ali i edukativno.

Užasna sam po pitanju pakiranja. Pakiram se svaki put dva sata prije puta i uvijek kažem da ću sljedeći put drugačije – naravno da nikada ne dođe taj sljedeći put. Unaprijed razmislim što bih nosila pa okvirno znam koje komade pakiram ali na kraju to uvijek bude puno više robe nego što mi je potrebno i uvijek zaboravim ono najbitnije.

Na vikend putovanja nosim zapravo jednako puno stvari kao i na duga putovanja jer uvijek mislim “možda će mi ovo trebati” ali nigdje ne idem bez proizvoda za njegu kože poput seruma, kreme za lice i za tijelo, nakita, šminke te barem dvije ili tri torbe, dok za duža putovanja sa sobom uvijek imam laptop i proširim sadržaj kozmetičke torbice.”

Nikini i Ritini savjeti za pakiranje

Borko Vukosav

  • Unaprijed smislite outfite kako biste na putovanju imali baš sve što vam treba. Osim toga, tako nećete nositi brdo nepotrebnih stvari
  • Trudimo se na putovanja nositi samo kozmetiku u mini izdanjima, da ne zauzimaju previše mjesta. Znamo si spremati i testere što dodatno olakšava kozmetičku torbicu, a usput i isprobate nove proizvode
  • Ako putujemo avionom uvijek nosimo sa sobom neki šal ili hoodie jer nam je uvijek hladno, a i znaju dobro poslužiti kao jastuk
  • Odabir kofera je ključan. Mora biti čvrst, otporan a lagan. Idealni su oni koji nisu ni preveliki ni premali, koji mogu s vama čak i u avion. Upravo su takvi koferi brenda American Tourister koji su dostupni u Konzumu uz popust do 50 posto uz skupljanje naljepnica.

Put do kvalitetnog kofera

Želiš i ti, poput Nike i Rite, iskazati svoju kreativnost pakiranjem kofera, priključi se super zabavnom nagradnom natječaju #kofer4life u organizaciji Konzuma u kojem možeš osvojiti kvalitetan kofer American Tourister. Sve što trebaš napraviti su ova tri jednostavna koraka: 1. Pofotkaj kofer s najdražim stvarima koje bi ponijela na pusti otok; 2. Podijeli ga na svom Facebooku ili Instagramu uz #kofer4life i 3. Zaprati @konzum.hr. Sretno!

Borko Vukosav
    Sadržaj nastao u suradnji s Konzumom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba