FILM

Netflix jednim trailerom dao do znanja kako će ova godina biti prepuna filmskih iznenađenja

Za sve one koji jednostavno žude za filmovima Netflix ima dobre vijesti

Za filmsku industriju, kao i mnoge druge, prošla godina bila je poprilično loša uslijed pandemije koronavirusa. No, stvari su se na tom polju sada ipak počele malo pokretati, a da imamo razloga za veselje, poručili su nam svima s Netflixa. Izbacili su tako jedinstveni trailer u trajanju od gotovo tri minute kojim su obuhvatili sve ono što od filmskih projekata u ovoj godini možemo očekivati.

Kako ističu, imat ćemo svi razloga za slavlje jer svaki tjedan planiraju servirati neki novi film. Dodaju kako će tu biti svega, od vesterna, komedije, drame, akcije, superjunaka, ali i kombinacije svega. Naravno, za sve to zaslužni su poznati redatelji, glumci, a imat ćemo prilike vidjeti i neka nova perspektivna lica.

Neki od filmova kojima se možemo veseliti na Netflixu su Army of the Dead Zacka Snydera, vesterni The Harder They Fall i Concrete Cowboy, hororima Fear Street i There’s Someone Inside Your House, adaptacijama The Woman in the Window i The Last Letter from Your Lover, redateljski debi Halle Berry naziva Bruised, triler Jakea Gyllenhaala The Guilty, dramu Malcolm & Marie, ali i komediju Don’t Look Up s Leonardom DiCaprijem, Jennifer Lawrence, Timothéeom Chalametom, Meryl Streep itd. A što nas još sve očekuje pogledajte u uzbudljivom traileru.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba