KUĆANSTVO

SADRŽAJ OMOGUĆAVA P&G

Nekoliko malih inovacija koje su nam uvelike promijenile život

Ove stvari zbilja čine život lakšim

Ova 2020. godina donijela nam je zaista niz začudnih stvari i novih navika, no ono što smo svi naučili jest biti kod kuće i cijeniti male stvari koje nas okružuju. Primjerice, trenutak kada možemo reći virtualnoj asistentici da nam namjesti jutarnji alarm bez da dodirujemo mobitel ili kada kapsulu za pranje rublja jednostavno ubacimo u bubanj perilice bez prosipanja praška ili izlijevanja deterdženta u krivi pretinac.

To su ti mali svakodnevni detalji koji nam život čine lakšim, a ne bi bili mogući bez inovacija koje su kroz godine smišljali stručnjaci u kompanijama diljem svijeta. Samo je promjena konstantna, stoga je neizbježno da se stalno mijenjamo, napredujemo, a tako se mijenjaju i naše potrebe. Inovacije su nam stoga nužne, a najviše volimo one koje su rezultat naprednog razmišljanja vrhunskih stručnjaka o tome što su naše stvarne potrebe, kako su se one promijenile i što nam sve može olakšati svakodnevni život.

Stručnjaci iz P&G-ja razmišljaju upravo tako, u fokus stavljajući obične ljude kojima male inovacije u svakodnevici znače cijeli svijet. Upravo proizvodi iz njihove ponude ono su što nam olakšava svaki dan kod kuće, brigu za obitelj, klince pa i za same sebe. U nastavku smo izdvojile neke od njih za koje gajimo posebno oduševljenje.

PRAŠAK ZA RUBLJE U JEDNOJ KAPSULI

Nitko se više ne sjeća vremena kad smo rublje prali na ruke, a gotovo smo već i zaboravili na one dane kad smo koristili teške praške za pranje rublja i pitali se u koji pretinac perilice treba ići deterdžent za pretpranje, a u koji za pranje i koliko ga usuti?Otkad su se pojavile Arielove kapsule za pranje rublja, taj kućanski posao postao je lakši nego ikad. Te kapsule imaju poseban omot koji se potpuno rastapa kada dođe u kontakt s vodom što znači da bez ikakvog nereda kapsulu samo izvadite iz kutije i ubacite u bubanj perilice. Učinkoviti sastojci smješteni u više odvojenih komora jedne kapsule čine rublje čistim, ali i mekim te mirisnim, a kapsule su učinkovite čak i na niskim temperaturama koje koristimo za osjetljivo rublje.

Omiljene kapsule za rublje koje život čine lakšim

Kako se zovu? Ariel Allin1 PODS
Zašto ih volimo? Imaju više odvojenih komora, ne treba ih dozirati već jednostavno izvaditi iz kutije i ubaciti u perilicu. U kontaktu s vodom omot kapsule se otapa i oslobađa aktivne sastojke koji učinkovito uklanjaju mrlje već i na 30°C.

PELENE UZ KOJE NOĆU NEMA BRIGE

Roditelji znaju koliko je važno pronaći prave pelene koje garantiraju suhoću tijekom cijele noći, a pritom su ugodne za naše najmlađe. Pampersove pelene Sleep & Play jedine su kojima vjerujemo da će ostati jednako učinkovite i kad se bebe igraju i kad spavaju. Njihove dvostruke zaštitne trakice uz noge i dodatak kamilice pomažu odgovoriti na sve bebine osnovne potrebe, a ono što nam je također jako važno – cjenovno su pristupačne. Bonus je to što su ilustrirane preslatkim crtežima pa je svako presvlačenje puno zabavnije.

Omiljene pelene koje roditeljstvo čine lakšim

Kako se zovu? Pampers Sleep & Play
Zašto ih volimo? Nude pouzdanu suhoću što nam je jako važno tijekom noći, imaju zabavne crteže i dvostruke trakice uz noge te su pristupačne za baš svaki džep.

KAPSULE ZA PERILICU POSUĐA UZ KOJE NAM NE TREBAJU SOL I SJAJILO

Noćne more s mrvicama koje ostaju na posuđu nakon korištenja loših tableta za perilicu posuđa, nije potrebno posebno opisivati. Inovacija u obliku kapsula za strojno pranje stoga je spas za sve one koji vole puno kuhati i ugošćivati obitelj i prijatelje. Njihov se omot otapa u dodiru s vodom zbog čega djeluju brže od tvrdih tableta i jako su jednostavne za upotrebu tj. nemaju pojedinačni plastični omot kao klasične tvrde tablete. Čiste i najtvrdokornije mrlje već iz prvog pokušaja, pa čak i masni filter, sadrže sol i sredstvo za pomoć pri ispiranju, štite staklo i srebrninu, pomažu spriječiti nakupljanje masnoće u odvodnom sustavu te na filterima i raspršivaču vode, a osmišljene su i testirane za uporabu u svim vodećim perilicama posuđa.

Omiljene kapsule za posuđe koje život čine lakšim

Kako se zovu? Jar Platinum All in One
Zašto ih volimo? Čiste posuđe iz prvog pokušaja, sadrže sol i sredstvo za pomoć pri ispiranju, pomažu da perilica zadrži svjež miris i ne nakuplja masnoće u odvodu, na filterima i raspršivaču vode. Osmišljene su za uporabu u svim vodećim perilicama te su odmah spremne za upotrebu, odnosno ne treba ih odmatati.

BRIJAĆI APARAT ZA SAVRŠENO BRIJANJE BEZ POSJEKOTINA

Kad je pak u pitanju briga za sebe, ima li bolje stvari od toga da se kod kuće možete riješiti neželjenih dlačica, bez porezotina i naknadnog urastanja dlačica, posebno u doba globalne pandemije? Bežični brijaći aparat za žene savršena je mala inovacija koja nam olakšava život. Nove generacije možemo koristiti i u kadi odnosno pod tušem, te na svim dijelovima tijela od nogu preko bikini zone do pazuha. Uz to, više se ne moramo bojati uraslih dlačica jer ovaj briaći aparat dolazi i s nastavkom za eksfolijaciju koja nam je toliko važna kako bismo nježno uklonili mrtve stanice i dobili što glađu kožu. Takav uređaj jednostavno pruža temeljito i ugodno brijanje i to sve u udobnosti našeg doma.

Omiljeni brijaći aparat koji život čini lakšim

Kako se zove? Braun Silk-épil Lady Shaver 5-560
Zašto ga volimo? Radi se o bežičnom 3 u 1 aparatu koji omogućuje brijanje, podrezivanje i eksfolijaciju koja nam je posebno bitna kako bismo spriječili urastanje dlačica. Uz to, sjajno je što ovaj aparatić možete koristiti i u kadi ili pod tušem.


Ispuni anketu o navikama kupovanja i osvoji poklon paket tvrtke P&G

Super1 i P&G provode veliko istraživanje o navikama kupovanja koje su se posljednjih mjeseci zbog novih životnih okolnosti kod mnogih uvelike promijenile. Uključite se u naš shopping kutak, napišite što mislite, kako kupujete, što vam je važno kod odabira proizvoda i prijedlog kako da kupnja bude što ugodnija. 10 čitatelja s najkreativnijim odgovorima darujemo paketima P&G-ijevih proizvoda koje treba svako kućanstvo. Nagrade šalje tvrtka MPG d.o.o.

Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom P&G.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba