DIZAJN INTERIJERA

Nedavno renovirana i zbilja prekrasna. Vodimo vas u jednu elegantnu vilu u središtu Poreča

Bliže nam se topli, proljetni dani koje bismo, složit ćete se svi, voljeli provesti barem za vikend na jednom ovakvom mjestu. Zar ne?

Vila Euphrasiana divno je zdanje koje ćete pronaći u središtu Poreča. Nedavno je renovirana, a sada vam je predstavljamo u kompletno novom ruhu koje će vas sigurno oduševiti baš kao što je i nas. Tu je prije svega elegantan dizajn interijera vile koji svojim izgleda ostavlja dojam skladne i suptilne kombinacije luksuza, ali i tople ugodne atmosfere. Vila Euphrasiana prostire se na 120 četvornih metara, a sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe s bračnim krevetom koje su se smjestile na katu kuće. Obje imaju implementirane i kupaonice, a jedna od njih može se pohvaliti i saunom. Malo je reći kako je to pravi kutak za intimnu relaksaciju i uživanciju koju će prije svega cijeniti oni željeni odmora i odmaka od svakodnevice.

Prizemlje ove vile sastoji se pak od elegantne i potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom, a tu je i dnevni boravak koji je savršen za popodnevno opuštanje. Cijela vila ima podno grijanje, što je čini savršenim izborom za odmor tijekom cijele godine. Kao dodatak luksuznoj ponudi vile tu je jacuzzi koji se nalazi na terasi na prvom katu. Što se pak tiče samog interijera, riječ je o kombinaciji svijetlih i pješčanih tonova u kojima se isprepliće drvo te u nekim dijelovima i crni čelični mat okviri. S obzirom na to da se ondje pazilo na svaki detalj, cijelo zdanje ostavlja dojam kao da ste ušetali u nečiji dom, a oplemenjen je i suptilnim tkaninama, jastučićima, rasvjetom, te ostalim ukrasnim detaljima.

Osim prekrasnog smještaja koji će vrlo vjerojatno zadovoljiti svačiji ukus, imajte na umu kako je Poreč poznat po svojoj spektakularnoj turističkoj i gastronomskoj ponudi, bogatoj kulturnoj baštini, gostoljubivosti domaćina i zabava organiziranih u središtu grada i turističkim naseljima koji ga okružuju. Naravno, sve se to podrazumijeva ako epidemiološke mjere s vremenom budu još više relaksirane. No, vila Euphrasiana sama po sebi je formirana već tako da vam u njoj ništa neće nedostajati, a dobit će te i onu željenu dozu odmora i hedonizma. Više informacija o njoj pronađite ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba