RODITELJSTVO

Ne znate više kako zabaviti klince u izolaciji? Imamo par ideja koje ćete obožavati

Izdvojile smo nekoliko odličnih videa koji će vam pomoći da okupirate klince aktivnostima koje su istovremeno zabavne i korisne

Znamo, nije lako biti u izolaciji s klincima. S ovima koji već idu školu, možda je i lakše, no klince koji inače dan provode u vrtiću ili jaslicama, praktički treba animirati cijeli dan. Ako uz to još radite od kuće, vjerujemo da vam je ovih dana sve samo ne dosadno. Zato smo se potrudile pronaći niz odličnih ideja kako zabaviti klince kod kuće uz minimalni trošak i maksimalnu kreativnost.

KUHAJTE S KLINCIMA

Mama Nastasja Chiara Petrić bloga Chiarin tanjurić svoje kćerke ovih dana zabavlja tako što zajedno kuhaju. Već smo podijelila recept za Carbonaru njezine kćeri Gaie, a ovaj put vam donosimo njen recept za popečke.

IZRADITE SVOJE IGRE

BuzzFeedov kanal Nifty ima sjajne ideje kako izraditi igre za klince od papira, filca i drugih stvari koje već vjerojatno ionako imate u kući. Pogledajte video.

KAKO ZABAVITI TODDLERE

Djecu koja su tek prohodala nerijetko je poprilično izazovno zabaviti. U videu ispod pronaći ćete pet odličnih ideja koje možete napraviti kod kuće, a među njima je čak i recept za plastelin koji možete sami napraviti.

MALI ZNANSTVENICI

Zašto s klincima ne bsite napravili par znanstvenih eksperimenata kod kuće? U ovom ćete videu pronaći 10 bezopasnih eksperimenata koji će i vas i klince itekako zabaviti, a nešto ćete i naučiti i zainteresirati svoje klince za znanost.

AKTIVNOSTI KOJE RAZVIJAJU MOTORIČKE VJEŠTINE

Zabavne mogu biti i razne vježbe koje će mališanima pomoći da razvijaju pojedine vještine. U ovom videu vidjet ćete niz aktivnosti koje nisu skupe, svatko ih može organizirati kod kuće, a razvijaju fine motoričke vještine kod djece.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba