Filmske vijesti

Ne samo da stižu novi Charliejevi anđeli nego će glavnu ulogu imati Kristen Stewart i to nas, priznajemo, veseli

Film bi trebao u kina stići za godinu dana, a jedan od anđela bit će i Kristen Stewart

Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska glumit će u novom izdanju filma ‘Charliejevi anđeli’. Iako se već pričalo o tome da bi Kristen mogla preuzeti ulogu, vijest je sad i službeno potvrđena CBS Newsu. Film, koji bi u kinima trebao biti u rujnu 2019. gopdine, režirat će Elizabeth Banks koja će također igrati ulogu Bosleyja.

Charliejevi anđeli za mene su jedan od originalnih brendova koji slave osnaživanje žena još od prikazivanja istoimene serije u 1970-ima. A ovaj film snimit ćemo u čast nasljedstvu Charlesa Townsenda i njegove agencije te ujedno anđele uvesti u ovu eru. Jako sam uzbuđena zbog ovog cijelog projekta i glumačke ekipe”, izjavila je redateljica.

Prikazuje snažne žene

“Velika sam ljubiteljica rada Liz Banks i mislim da je ona savršena osoba koja će ispričati ovu priču u sadašnjem vremenu”, izjavila je Stewart.

Film će pratiti novu generaciju anđela koji rade za Charlieja. Podsjetimo, u prvoj filmskoj verziji koja je izašla 2000. godine Bill Murray je igrao Johna Bosleyja, a Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu bile su anđeli.

“Jako sam uzbuđena zbog njih, mislim da svaka generacija anđela potiče osnaživanje žena, a njihova pojava je uvijek toliko pozitivna da je to nešto zaista divno”, komentirala je vijest i Drew Barrymore koja je prije 18 godina glumila u Charliejevim anđelima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba