BLACK FRIDAY

Napravili smo vodič kroz Black Friday popuste trgovina s ponudom namještaja i detaljima za dom

Kod nekih su popusti već itekako krenuli, a neki će ih tek najaviti. Mi smo izdvojile devet trgovina koje su već krenule u tom smjeru

Dan nakon američkog Dana zahvalnosti već je godinama poznat kao Black Friday odnosno Crni petak, a slijedi ga i Cyber Monday. Radi se o dva dana, a sve češće i cijelom vikendu ili tjednu, kada brendovi spuštaju svoje cijene i kada imamo priliku kupiti neki novi komad na popustu. Taj je dan u godini obično rezerviran za kupnju nečega što već dugo priželjkujemo, ali nismo bili spremni izdvojiti taj novac. Među vama sigurno ima onih koji su se posebno orijentirali na namještaj i detalje, dekoracije za uređenje doma. Tim povodom pripremili smo vam mali vodič kroz popuste koje ovih dana nude ili će tek nuditi pojedine hrvatske trgovine.

Emmezeta se tako odlučila na black friday vikend akaciju koja će trajati od 26. do 28.11, a popusti će sezati i do 60 posto. Slično je najavljeno i u Jysku u kojem uštedu od 70 posto možete ondje realizirati do 28.11. Lesnina se odlučila za black week ponudu popusta do 60 posto koji će se moći iskoristiti do 29.11. Za tjednu opciju odlučio se i Meblo čija black friday akcija traje do 30.11., a komade iz svoje ponude snizili su čak do 70 posto. Crni petak nije zaobišao ni Harvey Norman koji ondje vrijedi još sutra 25.11. gdje su osigurali popuste do 60 posto. I Vivre se velikodušno pridružio sa svojom ponudom sniženja gdje su kupcima omogućili sniženje do 40 posto, a akcija traje do 30.11. Moemax nudi popuste do 70 posto, a njihova black friday akcija traje do 29.11. U Moebel Landu crni petak je na snazi do 27.11. s do 70 posto sniženja. BlackFriday akcija najdulje traje pak u Prima salonima. Ondje je sniženje do 70 posto moguće ostvariti sve do 8. prosinca.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube