Dizajn

Naletjele smo na super lampe, držače knjiga i vješalice koje radi Deez Produkt. Želimo ih sve

Domaća dizajnerska scena dobila je novi brend minimalističke estetike i urbanog dizajna – Deez Produkt. Izgleda baš super

Prirodni materijali i jednostavne linije zasigurno će oduševiti sve ljubitelje trendova u produkt dizajnu. Iza imena Deez Produkt stoje Ivana Zovko i Maša Simetić, koje svaki proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić.

Iz radionice Deez produkta do sada je izašlo tridesetak produkata. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer pa se tako u Deez-ovoj ponudi mogu pronaći stolići Organic, koji ima iznimno funkcionalni dio za pohranu knjiga, časopisa i papira koji nam inače zauzimaju radnu plohu.

Tu je i Color Me, podne i stolne lampe, zidni i stolni satovi, ogledala, ali i zdjela za voće Hexa, stalci za vino, knjige, podmetači za čaše i daske za rezanje, a asortiman nastoje proširiti čim dobiju određenu ideju koja rezultira novim kreativnim uratkom.

‘Dobar dizajn je puno više od boje i oblika’

“Deez Produkt je nastao kao rezultat naše strasti za dizajnom i potrebom da unesemo dašak istog u Vaše domove. Dajemo oblik dizajnerskim idejama zahvaljujući znanju i vještinama malih hrvatskih proizvođača koji za nas proizvode namještaj i druge detalje interijera”, kažu dizajnerice.

Glavni je cilj pri dizajniranju proizvoda Deez zadovoljiti funkciju, estetiku i navike korisnika te pratiti trendove, odabrati najkvalitetnije materijale i koristiti modernu tehnologiju. Dobar dizajn je puno više od boje i oblika“, objašnjavaju Ivana i Maša.

Predmeti su modularni pa ih kupac sam može oblikovati

Metalni spojevi koje koriste su često višeznačni i modularni a kupac ih često može sam odabrati, prilagoditi svom prostoru, sam montirati i na taj način sudjelovati u konačnom izgledu proizvoda.

Ono što posebno definira njihov brend je to da su njihovi komadi napravljeni od ekoloških materijala te sve sirovine nabavljaju od hrvatskih proizvođača. Proizvodi brenda Deez Produkt trenutačno su dostupni preko webshopa na stranici www.deez.hr.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube