ARHITEKTURA

Nakon duge obnove Studentski dom Bruno Bušić u Splitu sada izgleda zbilja odlično. Imamo fotke

O novom ruhu splitskog studentskog doma Bruno Bušić puno se govorilo, a sada je konačno otvoren u novom, modernom izdanju

Studentski dom Bruno Bušić u Splitu, smješten u Spinutu nadomak centru grada, prije nekoliko dana je i ponovno službeno otvoren. Nakon duge obnove i rekonstrukcije dobio je sada novo moderno ruho i malo je reći da izgleda zbilja sjajno. Studenti će ondje tako moći uživati u komforu visokog standarda boravka. Osim što objekt ima kat više, na raspolaganju su 174 sobe od kojih je 121 trokrevetna, 49 dvokrevetnih te četiri jednokrevetne sobe koje su prilagođene osobama s invaliditetom.

U svakoj sobi osiguran je i klima uređaj, hladnjak, kupaonica, kao i balkon. Studentski dom Bruno Bušić može primiti sve skupa 465 studenata, a na raspolaganju je i moderno uređena kantina, na svakom katu čajna kuhinja, praonica rublja, lift, zajednička učionica sa 60 kao i predavaonica sa 65 mjesta kao i dvije velike terase za druženje. U sklopu kompleksa nalaze se i sportska igrališta, malonogometno i košarkaško. Cijena smještaja u novoobnovljenom domu je za dvokrevetnu sobu 630 kuna, a za trokrevetnu 490 kuna po osobi. Ovaj hvalevrijedan projekt potpisuje Arhitektonski biro Ante Kuzmanić, za uređenje interijera bila je zadužena tvrtka Mundus Viridis, a kako izgleda studentski dom detaljno vam donosio u sklopu članka.

Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba