VIJEST

Nakon 13 godina, Nevena Rendeli Vejzović oprostila se od HRT-a

Voditeljica je vijest o odlasku podijelila na svojim društvenim mrežama

Nakon što su krajem prosinca mediji pisali da odlazi s Hrvatske Radiotelevizije, Nevena Rendeli Vejzović danas je na svojim društvenim mrežama potvrdila da odlazi.

“Bio je sunčan i jako hladan dan… Jednog ću dana možda pričat unucima. Iako se činilo da će potrajati kao Brexit, Nexit je nakon mukotrpnog skupljanja potpisa, fotokopiranja, skeniranja, pozdrava i razgovora priveden kraju. Hvala svima koji ste me ispratili, koji ste me poslu naučili, s kojima sam se posljednjih 20-ak godina smijala a ponekad i plakala, vidimo se u nekim drugim aranžmanima! Želim vam puno sreće (trebat će vam) a i meni! Niste svi na slikama, ali znate koji ste”, napisala je voditeljica u objavi na svom Facebook profilu.

View this post on Instagram

Kraj jedne ere za mene! Početak nove, nadam se, još bolje ? . . . #goodbye #hrt #20years #newbeginnings #january2020 #winter2020

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Na HRT-u je od 1997. vodila sportske emisije, a od 2005. vodila je one mozaične kao što su Hrvatska uživo, 30 u hladu, Nedjeljom poslijepodne i niz drugih po kojima je i postala prepoznatljivo lice javne televizije. Nakon odlaska s HRT-a će se, nagađa se, baviti odnosima s javnošću u vlastitoj tvrtki.

Osim vlastite fotografije prilikom današnjeg odlaska s HRT-a na društvenim mrežama podijelila je i emotivne fotografije na kojima se pozdravlja s kostimografkinjom Natašom Svekler, te s kolegicama Majom Sever, Sanjom Mikleušević Pavić i Jagodom Bastalić te s kolegom Aleksandrom Stankovićem.

Sanja Mikleušević Pavić, Jagoda Bastalić, Nevena Rendeli Vejzović i Maja Sever,

Nevena Rendeli Vejzović i Nataša Svekler

Sanja Mikleušević Pavić, Aleksandar Stanković, Maja Sever, Nevena Rendeli i Jagoda Bastalić

Sanja Mikleušević Pavić, Aleksandar Stanković, Maja Sever, Nevena Rendeli i Jagoda Bastalić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba