vijest

Najveći svjetski pizza lanac ovo proljeće stiže u Hrvatsku. Jedva čekamo probati njihovu Pepperoni pizzu

U Zagrebu ćemo uskoro moći probati famoznu Pepperoni pizzu jer se na proljeće otvara prva hrvatska Domino’s pizza poslovnica

Jedan od najpoznatijih i najrasprostranjenijih restoranskih pizza lanaca u svijetu, Domino’s pizza, ovo proljeće, preciznije u travnju ili svibnju stiže i u Hrvatsku.

Kako doznaje Poslovni.hr, za dolazak ovog pizza lidera koji se može pohvaliti s preko 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja svijeta, zaslužna je tvrtka All about pizza, odnosno partnerski tandem Mihael Sviben i Nils David Gornall.

Prva hrvatska Domino’s pizza poslovnica nalazit će se u Ulici kneza Mislava preko puta Sheratona, a u planu im je do kraja godine otvoriti i još nekoliko poslovnica po Hrvatskoj.

View this post on Instagram

Monday mooooooooooood.

A post shared by Domino's Pizza (@dominos) on

Sviben naglašava kako će se pizze pripremati na licu mjesta, odnosno da će se ispred kupaca mijesiti tijesto i slagati sastojci, a kao ključ uspjeha Domino’s Pizze osim kvalitete je i brzina dostave koja će biti do maksimalno 30 minuta. Većinu sastojaka nabavljat će od stranih dobavljača jer je Domino’s vrlo striktan kada je u pitanju kvaliteta, no Sviben dodaje i kako će surađivati s nekoliko hrvatskih dobavljača.

Inače Domino’s pizza osnovana je 1960. godine u Michiganu, a osim pizze u ponudi imaju i obroke s piletinom, sladolede i razne slastice poput lava cakea, ali i vegetarijanska, veganska i gluten free jela. No, kao svoj najpopularniji proizvod uvijek navode Pepperoni pizzu koja kao nadjev između ostalog ima kobasicu, slaninu, gljive i ananas.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba