FORMA

Najvećem ćete se svjetskom fitness događaju moći priključiti i u Zagrebu. Evo detalja

19. rujan rezervirajte za jedan sasvim posebni fitness događaj, World United

Mofit fitness club zajedno s više 10,000 klubova diljem svijeta sudjeluje 19. rujna u proslavi World United događaja, kad će baš svi moći besplatno sudjelovati u vrhunskim treninzima. Povratak fitness zajednice važan je radi fizičkog i mentalnog zdravlja, i upravo se to ovim događajem slavi. Sinkronizirani treninzi, live ili online u klubovima, zajedno s trenerima inspirirat će zajednicu, bez sumnje, za vježbanje i nakon 19. rujna.

U Mofit fitness clubu, koji se nalazi na adresi Selska 81, taj su dan svi dobrodošli, i mogu isprobati čak šest različitih programa Les Mills: Body Balance u 9 sati, 9:30 Body Attack, Body Pump u 10 sati, Body Combat u 10:45, GRIT u 11:15 te Sh’bam u 11:45. Na događaju će biti predstavljene nove koreografije i izazovi koje su kreirali Les Mills stručnjaci, kako bi proslavili otvaranje klubova nakon karantene. Iste su snimane za vrijeme lockdowna s 374 vrhunskih instruktora u više od 48 zemalja.

Osim tri sata vrhunskih treninga, u Mofit fitness klubu taj dan održat će se i natjecanje, a svim članovima bit će dostupno besplatno savjetovanje s trenerom. Na kraju sve čeka podjela nagrada i druženje uz zdrave snackove. Posebna promotivna cijena bit će u ponudi samo taj dan za nove članove, ali i za vjerne članove koji redovito treniraju u klubu.

Fitness klubovi u više od 100 zemalja diljem svijeta organiziraju World United, a ovaj pokret podržan je i od mnogih međunarodnih ikona, poput premijerke Novog Zelanda Jacinda Ardern koja je rekla: “Upravo sada suočeni smo s velikim zdrastvenih izazovom. Za izlazak iz ovoga, vježbanje će imati važnu ulogu u povezivanju zajednice, ali i jačanju mentalnog i fizičkog zdravlja. Diljem svijeta, svi imamo bitnu ulogu u ostvarenju zdravlja, stoga hvala i sretno!”

Ovdje se možete prijaviti za World United.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba