PUTOVANJA

Na sat i pol vožnje od Zagreba pronašle smo jedan luksuzni glamping u sklopu kojeg izrađuju i čokolade

Chocolate village jedinstveni je smještaj u Mariboru u kojem možete spavati u predivnim kućicama među krošnjama, ali i kušati vrhunsku čokoladu

Na samo sat i pol vožnje od Zagreba, u Mariboru, točnije u naselju Limbuš na desnoj obali rijeke Drave pronašle smo jedan divan smještaj naziva Chocolate village. Luksuzni je to glamping u prirodi u kojem paralelno možete uživati i u neograničenim količinama čokolade jer se u sklopu njega nalazi i manufaktura u kojem izrađuju ukusne artisanske čoko slastice pod nazivom Frida. Osim u posebnim i luksuzno uređenim nastambama načinjenim od drva ono što će vas ondje osvojiti jest i priroda kojom ste okruženi, kao i vrhunska usluga te sadržaji koji se ondje nude.

Kod biranja smještaja u Chocolate selu imate tri opcije. Na raspolaganju su vam Forastero prostrane kućice na dva kata s divnim panoramskim prozorima. Tu su i Criollo kućice smještene među krošnjama s jedinstvenim iskustvom spavanja. Najluksuznije su one koje nose ime Trinitario, a koje se mogu pohvaliti s najljepšim pogledom na obližnju rijeku, a ujedno su pozicionirane odmah pored bazena koji je ondje na raspolaganju svim gostima. Važno je spomenuti i kako svaka od kućica ima svoju kuhinju, kupaonicu, dok ova posljednja ima čak i jacuzzi.

Osim ljepote same lokacije i zbilja posebnog smještaja, gosti u Chocolate selu mogu se opustiti i u sauni te toploj kupelji, kao i u masažama s čokoladom. Za one sklone kušanju vina ondje se nalazi i vinski podrum koji u ponudi ima vrhunska vina lokalaca, a otvoren je cijeli dan. Ako se pak nađete ondje u ljetnim mjesecima, osvježenje možete pronaći i u bazenu. Kao vrhunac ovog doživljaja, svi ljubitelji čokolade u Chocolate selu mogu doznati i kako se ona radi, ali i obavezno kušati neke čokoladne deserte u cafeu Tete Fride. Više o samom Chocolate glamping selu doznajte ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube