FILM

Na poligonu Kockica iduća dva vikenda besplatno možete uživati u odličnim filmovima

DriveInKino Zagreb osmu godinu zaredom se vraća na zagrebačku Kockicu

U Zagrebu će se tijekom 23. i 24. te 30. i 31. svibnja 2020. godine održati osmo po redu DriveInKino u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Važno je napomenuti da je ulaz besplatan, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina – parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Filmovi koje su nam studenti pripremili obilježili su generacije te ćete iz udobnosti vlastitog automobila moći uživati u dobrim starim klasicima. Kockica će se otvoriti s filmom Briljantin i (ne)zgodama Sandy i Dannyja. Mina veli da balavci danas nemaju više srama, a na kaj je točno mislila saznat ćemo u nedjelju uz Tko pjeva, zlo ne misli. Naravno, kao i svake godine, mislili su i na sve klince i klinceze. U subotu 30. svibnja, prikazuje se kultni crtić Dama i Skitnica čija nas ljubavna priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o pravoj ljubavi.

Za kraj su nam pripremili višestruko nagrađivani film Zelena knjiga: Vodič za život, koji nije bezrazložno osvojio Oscara za najbolji film, ali i brojna srca publike. Subotama prije emitiranja filmova priredili su za vas i Kviz općeg znanja, kako bi pokazali svoje (ne)znanje, ali i osvojili vrijedne nagrade.

“Drago mi je da od 2013. kada je Hrvatska studentska asocijacija organizirala prvo DriveIn kino publika prepoznaje naš rad i svaki put dolazi i odlazi s Kockice s velikim osmjehom na licu. Ove godine zbog situacije smo u malo drugačijem izdanju, ali i dalje smo besplatni te smo pripremili pregršt zabave”, rekla je ovogodišnja voditeljica projekta Ivana Bradić te. dodala kako sve detaljne informacije možete pratiti na njihovom Facebook i Instagram profilu. Doživite nezaboravno iskustvo gledanja filmova iz udobnosti vašeg limenog ljubimca i pridružite nam se na osmom DriveInKinu Zagreb.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba