Interijeri

omogućava pepco

Na Instagramima svjetskih blogerica pronašle smo inspiraciju, a u Pepco dućanima trendi stvari za Uskrs

Pepco ima stvarno super stvari s kojima je lako pratiti svjetske uskršnje trendove u uređenju interijera

Proljeće obožavamo iz mnogo razloga, a jedan od njih je svakako Uskrs i proljetno uređenje doma. Prema brojnim istraživanjima, početkom toplijeg dijela godine u nama se budi želja za osvježenjem prostora u kojem boravimo. Kao i u svemu, i ovdje veliku ulogu imaju trendovi koji su, eto, stigli s proljetnim kolekcijama namještaja, opreme za kuću i vrt te u raznim drugim oblicima kao što su posuđe, pribor za jelo, tekstil… Pa što se “nosi” u interijeru ovog Uskrsa? Inspiraciju smo pronašle na Instagramima najpoznatijih svjetskih blogera – i u trgovinama Pepca.

Trend 1: Pastelne boje mijenjaju dom

Slatke boje bombona veliki su hit za opremanje i osvježenje, primjerice, dnevne sobe i svečanog stola. Uostalom, zašto Uskrs ne bi trajao i trajao? Na blogu Little Big Bell, nagrađivane londonske blogerice Geraldine Tan, uskrsne boje poput nježno žute, ružičaste i svijetloplave imaju tu moć da dom pretvore u uistinu čarobno mjesto. Tko to ne želi?

View this post on Instagram

Good morning! Up and early today. Staring at my @shopmatalan Easter table. Yes my dining table still looks like this and will stay like this in the run up to Easter. It makes me happy and it’s the treats table for the kids. Have a fabulous Sunday all. Off to make some avo on toasted sourdough and drink some freshly ground coffee x #matalanmoments

A post shared by Geraldine Tan (@littlebigbell) on

Da bi i vaš dom ovog Uskrsa postao takav, blogerica Geraldine preporučuje igru jednostavnih pravila koja se bazira na “sitnicama” – upravo njima su bogate Pepco trgovine. Recimo, trosjed u dnevnoj sobi dobit će novi šarm s nekoliko trendi ukrasnih jastučića ili dekicom u nježno ružičastoj boji. Osim toga, Pepco u svojoj ponudi ima i predivne prekrivače u pastelnim nijansama, romantične pletene košarice za cvijeće te uistinu maštovite oblike okvira za slike. Naravno, tu su i tanjuri, pribor za jelo, šalice i tanjurići. Za “slatki” efekt u domu – uz pastelne nijanse sjajno pristaju detalji u bijeloj boji. To je, naime, dobitna kombinacija za sve one koji žele uhvatiti dašak Uskrsa u svoja četiri zida.

Trend 2: Dizajnerski zoološki vrt

Britanska dizajnerica interijera Ursula Wesseling jedna je od onih zbog kojih su likovi iz svijeta mašte dobili novu ulogu – u ukrašavanju interijera. Naime, na njezinom Instagramu Room to Bloom sve je prepuno dizajnerskih izvedenica medvjedića, labudova, sova, jelena i zečića koje ukrašavaju satove, posteljinu, zidne tapete, svjetiljke, posteljinu i jastučiće. Tako su omiljeni likovi iz bajki i crtića postali još važniji.

View this post on Instagram

Detail of Oona’s room. Seems everyone agrees this wallpaper by @anewalldecor is just dreamy ?

A post shared by Children's interior designer (@roomtobloom) on

Ovaj svjetski i vrlo zabavan trend u uskršnjem ukrašavanju doma stigao je i u Hrvatsku – u proljetnoj kolekciji trgovina Pepco. Zoološki vrt iz dizajnerske mašte – zečići, pilići i leptiri – mogu se pronaći na uskršnjim košaricama od jute, posudicama i samostojećim ukrasima. Njihova svrha više je nego očita: učiniti Uskrs još ljepšim.

Sadržaj nastao u suradnji s Pepcom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba