DIZAJN INTERIJERA

Moderni projekt apartmana u Puli s detaljima koje ne možete ne zamijetiti. Idemo u obilazak

Standardi uređenja apartmana odnedavno su dosegli jednu novu razinu i to je dobro. Evo primjera jednog supermodernog u Puli

Ekipa iz studija D-Sense iz Čakovca ovih dana predstavila je svoj jedan zbilja reprezentativan projekt. U pitanju je apartman u Puli za koji su osmislili interijer. Iako pred njih nije bio postavljen nimalo jednostavan zadatak, zajedničkim jezikom na oduševljenje investitora dobili su željeni rezultat.

Cilj je bio postići kombinaciju modernog i glamuroznog kroz akcentne detalje koji će prostor naglasiti. U tom slučaju poigrali su se s vrlo posebnim rasvjetnim tijelima točnije visilicama, zidnim tapetama u spavaćim sobama i naslonjačem u smaragdnozelenoj nijansi te suptilnim elementima s pozlatom.

Kao dominantni materijal kroz cijeli prostor provlači se drvo u natur boji, a upravo je njime naglašen i jedan zid u blagovaonskom sektoru koji mu vizualno daje svojevrsnu toplinu. Ostatkom apartmana se pak spretno provlači sivo-bijeli kolorit koji je osigurao umirujuću, elegantnu notu prostora, ali i bazu koja omogućuje razne naknadne stilske transformacije.

Osim dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonskog sektora, ovaj prostrani moderni smještaj svojim gostima nudi i tri lijepo uređene spavaće sobe s ugradbenim ormarima, a sve kako bi se osigurao osjećaj kao da se nalazite u vlastitom domu. Malo je reći kako je u pitanju moderni smještaj s daškom glamura u kojem će se svatko osjećati dobrodošlo i ugodno, a kako izgleda u cijelosti donosimo vam u sklopu članka.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba