GASTRO

MM Kantina uvodi raskošnu ponudu doručka i bruncha. Doznale smo sve detalje

Kratka vožnja automobilom iz centra grada dijeli vas od uživanja u prekrasnom vrtu i vrhunskim specijalitetima s najboljim namirnicama

MM Kantina idealno je mjesto za kušanje vina i uživanje u vrhunskim namirnicama – donosi selekciju premium namirnica iz cijeloga svijeta. Svi proizvođači, uzgajivači i farmeri su pažljivo birani kroz selekciju njezine sestrinske firme Selekcije MM koja je jedan od najvećih uvoznika i distributera svjetskih prehrambenih brendova na području Hrvatske, Slovenije i Srbije. Nudi širok raspon prelijepih prostora za događaje s izvrsno izrađenim detaljima. Svaki prostor govori svoju vlastitu jedinstvenu priču, s potpisom JS Ateliera i detaljima na svakom koraku.

Terasa koja će oduševiti apsolutno svakoga

Prostor, smješten na adresi Ilica 424, već se profilirao kao odličan za evente različitog tipa, poput manjeg vjenčanja ili kakvog korporativnog okupljanja, ali i odlazak na ručak ili večeru. Kako nam je ponosno najavila Martina Grahovac, operation menadžerica MM Empirea, svoju će ponudu sada obogatiti i doručkom i brunchem. Rekla je kako se radilo o njihovoj dugogodišnjoj želji, a sve su se okolnosti napokon poklopile da se ona mogla i ostvariti. Od sutra, 4. srpnja, otvorit će The Garden, raskošnu terasu koja gleda na šumu i nudi potpuno i nesmetano uživanje. A osim prekrasnog ambijenta, pažnju će vam, sigurni smo, baš kao i nama, privući ponuda jela.

Uz kavu, razne čajeve i smoothieje, doručak ćete moći jesti u nekoliko varijanti; Veganski (bademovo mlijeko, zobene pahuljice, chia sjemenke, javorov sirup, domaća granola, bobičasto voće, svježe voće, 75 kuna), Zdravi (svježi kravlji sir, chia sjemenke, cocoa nibs, grčki jogurt, bobičasto voće, javorov sirup, svježe voće, 75 kuna), Royal (brioche pecivo, poširana jaja, dimljeni losos, hollandaise umak, svježa salata, cherry rajčice, svježe voće, 115 kuna), Orient Express (francuski omlet, dimljeni losos, avokado, svježa salatica, cherry rajčice, svježe voće, 95 kuna ) i Mediteranski (kuhana šunka, panceta, gentile salama, talijanski i francuski sirevi, masline, rajčice, svježa salata, cherry rajčica, svježe voće, 95 kuna).

Doručak i brunch dostupni vikendom i praznikom

Što se tiče bruncha, gostima će se ponuditi pet sljedova po cijeni od 195 kuna, a moći će birati između jela kao što su Tartar Black Angus goveda, Foie gras tourchona, riblja juhe i juha od goveđeg repa s raviolima, Baby piletina, filea lososa, selekcija sireva i brojna druga. Doručak i brunch bit će dostupni subotom, nedjeljom i praznicima; doručak se služi od 8 do 12 sati, a brunch od 12 do 16, uz napomenu da je brunch potrebno rezervirati 24 sata ranije.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube