Neočekivano?

Meghanin rođak za kraljevsko vjenčanje priprema poseban dar koji je ilegalan u Engleskoj

Nekako sumnjamo da će gosti uživati u isprobavanju

Iako su Meghan Markle i princ Harry rekli da ne žele nikakve poklone za vjenčanje već donaciju određenim humanitarnim udrugama, Meghan bi za ovu jedinstvenu priliku mogla dobiti jedan specijalan dar.

Njezin rođak Tyler Dooley poklonit će Meghan posebnu vrstu konoplje koju je nazvao ‘Markle’s Sparkle’, navodi The Cut. Dooley živi u Oregonu gdje je marihuana legalizirana pa se može baviti uzgojem, no Meghanin dar najvjerojatnije neće doći u ruke, barem ne formalno.

Meghan nije pozvala Dooleya na vjenčanje

S obzirom da je marihuana ilegalna u Engleskoj, Meghan bi ju mogla probati samo ako ona i princ Harry posjete Meghaninu obitelj u Americi. Buduća vojvotkinja nije pozvala Dooleya na vjenčanje pa se Markle’s Sparkle neće naći među desertima na vjenčanju.
Inače, budući supružnici već su objavili neke planove o putovanjima nakon što prođe sva strka oko vjenčanja i medenog mjeseca kojeg će provesti na otoku Nevis u Karipskom moru koji je obožavala i princeza Diana. Par će u listopadu otputovati u u Sydney u Australiju i to povodom Invictus Gamesa, sportskog događaja za ratne veterane koji je pokrenuo sam princ Harry. Meghan još nikada nije bila u Australiji pa se jako veseli što će posjetiti tu zemlju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba