DIZAJN INTERIJERA

Little Cottage Dream čudesna je koliba u susjedstvu. Ljuljačka uz staklenu stijenu nas se baš dojmila

Kombinacija prirode i simpatičnih retro detalja ono je što ovaj planinski smještaj za odmor čini toliko neodoljivim. Vodimo vas u Little Cottage Dream

Na planini Ponijeri u susjednoj Bosni i Hercegovini, tek 19 kilometara udaljenoj od Kaknja, pronašli smo vikendicu iz snova. Riječ je o planinskoj kolibi koja će vas prije svega osvojiti svojim ambijentom i prirodom u koju je uklopljena, a onda i svojim šarmantnim uređenjem. Upravo je planinsko okruženje bila glavna inspiracija koju su vlasnici ondje unijeli u prostor, pa tako svugdje prevladava drvo, ali i zgodni retro detalji koji interijeru daju dozu razigranosti. Gostima su tako u Little Cottage Dream kolibi na raspolaganju spavaća soba, kupaonica, kuhinja i dnevni boravak s impresivnom predimenzioniranom staklenom stijenom i lounge kutkom gdje dominira jedna neodoljiva ljuljačka.

Upravo je to mjesto koje je goste odmah osvojilo i u kojem vole provoditi najviše vremena. Iako je riječ o smještaju koji se iznajmljuje, vlasnici su poduzeli sve kako bi od njega napravili vaš drugi dom u kojem ćete se osjećati kao kod vlastite kuće. Malo je reći kako sve skupa dolazi dodatno do izražaja kada Little Cottage Dream zatrpa snijeg, što izgledno uskoro i slijedi pa se sve skupa pretvara u kakvu zimsku bajku. Pa, ako razmišljate o kakvom idiličnom odmoru u prirodi i daleko od svakodnevice, zaputite se u susjedstvo, odnosno u čudesnu Little Cottage Dream o kojoj više možete doznati ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba