GASTRO

Le Kolač slavi drugi rođendan i priprema hrpu noviteta. Sladoled s komadićima palačinki zvuči fenomenalno

FOTO: TMG CREATIVE

Robert Hromalić i njegov tim, unatoč izazovnoj godini, i dalje neumorno rade na unapređenju ponude

Jedna od najboljih zagrebačkih slastičarnica, Le Kolač, slavi drugi rođendan i najavljuje niz noviteta. Za početak, tu su tri éclair kolača prepoznatljivog vizualnog identiteta Roberta Hromalića i njegovog tima; Éclair pistacija višnja čije je choux tijesto punjeno domaćim kompotom od višnji, kremom od pistacija i posuto hrskavim crumbleom od pistacije, Éclair vanilija Champagne, sa svilenkastom kremom od Champagnea, vanilije i bijele čokolade te Éclair Tiramisu, punjen je kremom od kave te mascarponeom.

Uz to, predstavljaju i mekane biskvitne kolačiće od bademova brašna s cimetom, prženim maslacem te pireom od pečenih jabuka, Financijere Apple Pie, kao i tortu Vanilija 100%, sa šest različitih slojeva krema i biskvita na bazi vanilije. Zanimljiva je i serija Nuts orašastih grickalica i namaza, ali moramo priznati da nas ipak najviše veseli najava njihovog novog projekta, Ice Cream start-upa, koji kreće kroz mjesec dana.

Deset pomno biranih okusa sladoleda u novim pakiranjima od 150 i 500 ml uskoro će se naći u njihovim škrinjama: Crêpes Suzee kremasti sladoled s komadićima palačinki, aromatiziran koricom limuna i naranče te karamelom s dodatkom Gran Marnier likera, sladoled s okusom tiramisua, osvježavajuć citrusni sladoled od yuzua s dodatkom marcipana te klasičniji okusi poput vanilije, čokolade, lješnjaka, karamela i pistacije. U ponudi će se naći i tri zanimljiva sorbeta: malina i hibiskus, mango i passion fruit te bijela čokolada s Griotte višnjama. Više informacija možete doznati ovdje.