VIDEO

Larry David je jako ljut i želi da ostanete doma. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ga poslušate

Slavni američki komičar javnosti se obratio s urnebesnim apelom za poštivanje mjera izolacije

Deseta sezona kultne humoristične serije Curb Your Enthusiasm u puno je jeku, na opće oduševljenje brojnih obožavatelja, a njezin je autor i protagonist, Larry David ovih dana pronašao još jedan način da nasmije publiku. Na Facebook profilu ureda guvernera američke savezne države Kalifornije, osvanuo je video u kojem David govori o važnosti pridržavanja mjera socijalnog distanciranja, ali i izolacije.

Larry David want everyone to stay home.

“You’re hurting old people like me. Well, not me… I’ll never see you.”Larry David wants everyone to stay home to protect older Californians from #COVID19! He does not do these things. Listen to Larry.#StayHomeSaveLivescovid19.ca.gov

Gepostet von California Governor am Dienstag, 31. März 2020

Naravno, koliko god sama poruka bila ozbiljna, komičar ju je prenio na sebi svojstven način, istaknuvši da je vrlo očito da ga je netko nagovorio na ovo obraćanje, da izlazak od kuće u svakom slučaju nikad ne donosi nešto dobro, što znaju svi koji su gledali njegovu seriju, dok je mladima poručio da, ako ništa, misle na starije sugrađane koje svojim neodgovornim ponašanjem mogu ugroziti. Doduše, rekao je, on se ne ubraja u spomenute starije građane, budući da vas i tako nikad neće sresti. Što vam je još poručio, možete provjeriti u videu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube