VIJEST

Kraljica Elizabeta II. lansirala je novi gin, a mi ćemo samo nadodati kako je odabrala odličan trenutak

Gin s kraljevskim potpisom zvuči sjajno, posebice u ovom blagdanskom periodu. Evo gdje ga nabaviti

Prema dosadašnjim pričama, kraljica Elizabeta II. više interesa pokazuje za pića nego za hranu. U Buckinghamskoj palači razvijeni su tako cijeli rituali kada su u pitanju kraljičini kokteli, šampanjci koje pije u određena vremena, a jedno od najvažnijih pića svakako joj je popodnevni gin i aromatizirani aperitiv Dubonnet.

Kako bi i svima drugima priuštila pravo kraljevsko iskustvo, na svom imanju u sklopu ladanjske kuće u Norfolku Elizabeta II. stvorila je i lansirala novi okus gina pod etiketom Sandringham gin s naglaskom na bogati ton borovice i citrusnog završetka. U pitanju je mala serija koja je destilirana na kraljičinom imanju, a čiji sastojci imaju veliko značenje za kraljicu.

Inače, ovo nije prvi put da se engleska kraljica upustila u ovakav pothvat jer je tijekom ljeta predstavila isto jednu seriju suhog gina. Boca ovog najnovijeg Sandringham gina može se kupiti online u Sandringham trgovini po cijeni od 50 funti, iz koje upozoravaju da dostava može potrajati čak dva tjedna zbog već spomenute male serije. Ali, za ovakav kraljevski užitak vrijedi se strpjeti, zar ne?

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba