Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Super1.hr nedavno je unaprijedio svoja pravila o privatnosti i korištenju takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa.

NOVO MJESTO

Kod Bundeka se otvorio Pappar, prekrasno uređeni bistro i bar. Odmah smo ga otišle posjetiti

Prve smo popričale s vlasnicima Pappra, novog it mjesta smještenog u sklopu poslovnog centra tik do Bundeka

Zagreb je ovih dana postao bogatiji za još jedno jako, jako kul mjesto. Na Instagramu smo primijetile da se otvara Pappar, bar i bistro smješten kod Bundeka, u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana, na broju 13. Naravno, odmah smo ga otišle posjetiti i doznati sve detalje ponude, kroz koju su nas proveli vlasnici, Nikolina i Vladimir Minovski. Pappar Bistro & Bar, kažu nam odmah po dolasku, pomno je razrađen koncept vođen idejom da svaki gost, u svakom trenutku, uživa u boravku, od prve jutarnje kave, poslovnog sastanka, ručka do savršenih večernjih trenutaka uživanja i dobre zabave.

Odluka o lokaciji bila je vrlo laka

Aleksandar Selak

Pitamo i kako su došli na ideju za otvaranje, kako su se odlučili upravo za tu lokaciju. “Otvorila se prilika za koju smo odmah osjetili da ima veliki potencijal. Iza nas su mjeseci priprema, osmišljavanja i razrađivanja, a ono što svakako moramo istaknuti i što nas je dodatno potaknulo da krenemo u ovu priču je i odlična lokacija – prema Bundek centru gravitira velik broj ljudi različitih profila. Kad smo uz sve navedeno, gostima osigurali i gratis parking u garaži, znali smo da imamo dobre temelje za sve što našim gostima želimo pružiti”, pojašnjava nam Minovska.

Jedinstveno ime koje će svi lako zapamtiti

Aleksandar Selak

Zanimalo nas je doznati i kako je došlo do ovog neobičnog imena, ali i čuti više o detaljima ponude. “Naša filozofija mogla bi stati u jednu rečenicu – Što spaja zavodljivi Bloody Mary i savršeno pripremljeni steak? Odgovor je, dakako, papar. Papar je neizbježan, sitan, ali bitan sastojak koji čini razliku. Simbol papra proteže se kroz našu vizualnu komunikaciju s tri zrna papra kao tri najvažnija iskustva koja pruža restoran, a to su hrana, piće i muzika. Dupliranjem slova p htjeli smo dobiti internacionalni prizvuk, ali i jedinstveno ime koje će s brendingom, u potpunosti pratiti arhitektonsko rješenje i na taj način zaokružiti cjelinu”, odgovorila nam je.

Signature kokteli i à la carte meni na kojem će svatko pronaći nešto za sebe

Aleksandar Selak

Kad je riječ o ponudi, ona se sastoji od doručka i jela poput omleta sa šunkom i sirom, tosta i Roast Beef sendviča, par dnevnih jela, kao i onih s à la carte menija. Kako doznajemo, s obzirom na to da nam slijedi ljeto, vodilo se računa o tome da jela budu lagana, bazirana na ribi i mesu. Namirnice su, pričaju vlasnici, najbolje kvalitete i sve se vrti oko neke domaće priče, a posebno se ponose vlastitim dry agerom. Uz slana jela, u ponudi imaju i tri torte, od kojih se posebno izdvaja signature, Pappar torta, koja dolazi, naravno, s dodatkom papra i, vjerujte nam, jako je ukusna. Kad je riječ o pićima, ponose se bogatom selekcijom craft piva, ginova, ali i s pet signature koktela, poput Pappar koktela na bazi odležanog Bacardi ruma uz dodatak osvježavajuće limete te nadopunom Erasmus Bond Ginger Alea.

Priča o interijeru posebno je zanimljiva

Aleksandar Selak

Uz hranu i piće, pažnju nam je u trenu privukao i atraktivno uređeni interijer. “Dizajn interijera potpisuje renomirani tim beogradskog arhitektonskog ureda A3 Architects. Vrlo brzo razumjeli su našu viziju i predložili nam idejno rješenje koje je u potpunosti održavalo stil koji smo željeli postići – elegantna jednostavnost formi prožeta toplim i snažnim, prirodnim i sofisticiranim materijalima. Karakteristika ovog prostora je i to da je kuhinji dana centralna pozicija te ona tako postaje dominantan, funkcionalan i oblikovan element koji spaja bistro i bar, koji su u osnovi dva nezavisna prostora”, priča nam Minovska.

Aleksandar Selak

Pappar Bistro & Bar, dodaje, već svojim interijerom budi pažnju, materijali koji dominiraju su drvo, beton, mramor, ornamentalno staklo i ogledalo, a sinergijom materijala kreirali smo ugođaj za potpuno uživanje i doživljaj za pamćenje. Na kraju razgovora, naša je sugovornica imala i poruku za čitatelje. “No, iako fotografije govore tisuću riječi, naša je poruka svim čitateljima portala Super1 da nas posjete i dođu nas upoznati jer mjeseci priprema u tajnosti sada su rezultirali činjenicom da se jako radujemo susretima i druženjima. Spremni smo zapapriti vaše dane nekim novim sretnim trenucima i lijepim uspomenama”, rekla je.

Aleksandar Selak
Salata s kozicama, 62 kune
Aleksandar Selak

Pappar Burger, 68 kuna
Aleksandar Selak
Losos sa sotiranim povrćem i pestom od pistacija, 125 kuna
Aleksandar Selak
Pappar torta, 25 kuna
Aleksandar Selak
Signature koktel Pappar
PR

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba