NOVO MJESTO

Simpa trgovina Kao nekad od sada je i na Jarunu, a otvorili su i webshop

Osim na Trešnjevki, ovaj simpa dućan s lokalnim namirnicama sada je otvoren i na još jednoj lokaciji u Zagrebu

Nije prošlo puno vremena otkad smo vas na Super1 izvijestili da je na zagrebačkoj Trešnjevki, na adresi Trakošćanska 7 otvoren Kao nekad – simpatičan dućančić s namirnicama lokalnih proizvođača i OPG-ova. U pitanju je zgodan koncept specijalizirane trgovine, gdje surađuju s njih više od 200 i cilj im je, kažu, kupcima ponuditi nešto novo i svježe, a opet podržati male proizvođače. S obzirom na dobar odaziv i veliku potražnju, ekipa iz Kao nekad je nakon dva mjeseca postojanja otvorila još jednu trgovinu, i to na Jarunu, a sve skupa nadogradili su sada i lansiranjem webshopa.

Kako nam otkrivaju, ogroman interes domaćih proizvođača i OPG-ova za suradnju i svakodnevno uvođenje novih proizvoda u njihov asortiman, dali su im dodatan vjetar u leđa da otvore i drugu poslovnicu. Nova lokacija nalazi se na adresi Pakoštanska 19 i prostire na sto metara kvadratnih, u lijepo uređenom moderno-rustikalnom interijeru. Obogaćuju ga drveni namještaj, puno zelenila i detalja, poput pletenih košara, alata i starog namještaja, što sve skupa stvara domaći ugođaj i ugodan ambijent kod kupnje.

Što se pak tiče webshopa, dostava domaćih namirnica iz Kao nekad odsad je moguća i na kućnu adresu. Kako nam govore, na ovaj potez su se odlučili nakon niza upita, a sve funkcionira vrlo jednostavno i termin dostave određuje sam kupac. “Htjeli smo zadržati kontrolu nad brzinom i pouzdanosti dostave, stoga se ona odvija putem naše vlastite dostavne službe, koja je trenutno dostupna samo za područje Zagreba” objašnjavaju nam iz Kao nekad te za kraj dodaju kako kontinuirano rade na širenju asortimana kako bi svojim kupcima ponudili što raskošniju, ali i kvalitetniju ponudu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba