vijest

Kakvo uzbuđenje. Stigao nam je novi IKEA katalog, a mi smo ga odmah detaljno prelistale

#onokad stigne IKEA katalog. Tako je bilo jučer kad nam je prije regularne distribucije dostavljeno izdanje za 2020. godinu. Listale smo ga satima

Jedno je IKEA katalog prelistati online, a drugo je te papirnate stranice i njihov miris osjetiti među prstima sjedeći u fotelji uz šalicu popodnevne kave. Upravo to dogodilo se jučer kad nam je na vrata redakcije stigao novi IKEA katalog za 2020. godinu. Uzbuđenje samo takvo.

Kao što smo već i najavile, novo IKEA izdanje ima čak 288 stranica, a nepresušna doza već godinama prepoznatljive inspiracija ne završava na onoj posljednjoj, nego se može nastaviti u ovoj svima omiljenoj robnoj kući kada je u pitanju uređenje doma.

Tema novog kataloga je kao što već znamo ‘Save Our Sleep’ (Sačuvajmo svoj san), na što već ukazuje i sama naslovnica, a iz kuće IKEA u tom segmentu poručuju kako nam je svima potreban kvalitetan san koji ima pozitivan učinak na život.

Mi smo se odmah s tim složile, kao i s tezom da kreiranje prostora za spavanje u kojem ćemo brzo zaspati ne mora biti komplicirano, što smo već uočile na nekoliko stranica kataloga posvećenih upravo tome.

Uz to, razgledale smo i šest inspirativnih domova, opremljenih novim IKEA detaljima, ali i ispunjenih idejama za bolji, lagodniji i ljepši život kod kuće. Zastale smo i na dijelu koji kaže kako je život prekratak da bi bio siv, a upravo u tom segmentu IKEA poziva na odvažnost u biranju i implementiranju uzoraka i modernih materijala u jarkim bojama, uz pomoć kojih se može stvoriti iznimno zabavan prostor upečatljivog izgleda.

S obzirom na to da vam ne želimo kvariti iznenađenje i doživljaj listanja kataloga, samo ćemo za kraj nadodati kako IKEA kao i uvijek dosad u novom izdanju donosi niz genijalnih rješenja, kako onih praktičnih, tako i onih vizualno lijepih. Naravno, ni ovaj put nisu zaboravili na održivost za koju kažu kako je uvijek u modi, a u svakoj od kategorija priredili su i prezentirali nešto jako cool.

Dugo očekivana distribucija tiskanog kataloga, na području grada Zagreba, kreće u razdoblju od 2. do 22. rujna, a oni koji su nestrpljivi ili pak ne računaju za svoje tiskano izdanje, uvijek mogu istražiti online verziju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba