vijest

Kakav genijalan povratak u djetinjstvo. E.T. je povodom blagdana posjetio Elliota, a video je toliko dirljiv

Ova reklama nešto je najljepše što ćete vidjeti ovih dana. Mi smo se istovremeno jako raznježile i oduševile

Gotovo 40 godina je prošlo otkako je omiljeni vanzemaljac E.T. posjetio Zemlju i susreo se s Elliotom te njegovom mlađom sestrom Gertie. No, sada je stiglo jedno pravo blagdansko iznenađenje koje će vas raznježiti kao nikad. U aktualnoj reklami koja je izašla povodom Dana zahvalnosti E.T. se vratio i pojavio u Elliotovom dvorištu.

Iako naizgled sve djeluje kao da se ništa nije promijenilo, ipak je. Za početak, Elliot (kojeg u reklami utjelovljuje originalni glumac Henry Thomas) je danas puno stariji, obiteljski čovjek koji ima dvoje djece, a koji je svog starog prijatelja s druge planete odmah izgrlio, pozdravio i rado ugostio.

Njegovi klinci su naravno oduševljeni svojim novim, ali neobičnim prijateljem koji je stigao, a ovaj nostalgični povratak u djetinjstvo nije mogao proći ni bez ikoničke scene vožnje biciklima ‘preko Mjeseca’.

Kako vam ne bismo previše otkrivali ili narušili ovu iznimnu #tb poslasticu, prepustite se divnim kadrovima ovog četverominutnog videa i uživajte. Naravno, nakon toga obavezno pogledajte i originalni filmski klasik iz 1982. godine i prisjetite se detaljno svega.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube