INSTAGRAM

Kada nam dosadi pratiti poznate ličnosti na Instagramu, pogledamo profile njihovih roditelja. Odlični su

Možda pratite poznate ličnosti preko društvenih mreža, a mi smo odlučile pronaći profile njihovih roditelja i to je bila jedna od boljih ideja ikada

Svi koristimo društvene mreže i postale su nam normalan dio svakodnevnice. Nema nam dražeg nego kada roditelji, tetke i bake odluče napraviti profil na nekoj društvenoj mreži. Znate one slatke objave sa hrpetinom emotikona, ili strašno duge opise slika. Da, i mi to radimo, ali je posebno simpatično kad to rade i roditelji.

Upravo se na Instagramu mogu pronaći i profili roditelja poznatih ličnosti kroz čije profile u nekim trenucima možemo saznati razne detalje iz njihovih života. Odlične su nam fotke koje objavljuju, pogotovo one na throw-back četvrtke. Vidi se da su ponosni na svoju djecu i unuke pa se često hvale njihovim uspjesima.

Malo smo prosurfale u potrazi za najboljim profilima celebrity roditelja.

Tina Knowles Lawson

View this post on Instagram

Corny joke time

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Majka od kraljice Beyonce vjerojatno je jedna od najzavidnijih uloga na svijetu. No, bez obzira na svu slavu, ona je i dalje uobičajena majka i baka koja se voli hvaliti svojom uspješnom i lijepom obitelji. Često fotka selfije s unucima, ali i objavljuje fotke mlade Beyonce i Solange.

View this post on Instagram

Wish i was in Atlanta with my two babies tonight ❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Ronald Stevens

Otac Johna Legenda na svom profilu često objavljuje fotke svojih šešira koje dizajnira, a čim ih vidite jasno vam je da je i John imao prste u tome. Profil mu je pun kolaža, modnih fotografija i simpatičnih fotki obitelji. Ako trebate novi šešir za dragoga, razmislite o njegovom dizajnu.

Yolanda Hadid

Majka poznatih modela Belle i Gigi Hadid na Instagramu ima tri milijuna pratitelja, a kako je i sama napisala ona je model i majka posvećena obitelji, ljubavi, zdravlju i povećanju svijesti o lajmskoj bolesti. Osim što je i ona sama predivna, često objavljuje fotke svojih kćeri i sina Anwara koji valjda ni na jednoj fotki ne mogu loše ispasti.

Vilailuck Teigen

Jedan pogled na Instagram majke Chrissy Teigen i jasno vam je da jabuka ne pada daleko od stabla. Ne objavljuje baš često, ali njen profil pun je fotografija njene lijepe kćeri i unuka, a sve više je i fotografija s putovanja. Šaljiva je, kao i njena kćer. Samo pogledajte ovaj video gdje se njih dvije hvale kako imaju novi selfie-stick.

Dennis Graham

Drakeov otac svojim fotkama objašnjava kako Drakeov stil nije došao sam od sebe već da je i on imao prste u tome. Osim što objavljuje fotke sina, novije i starije, često se nađe u društvu s drugim poznatim ličnostima. Izgleda kako dosta često izlazi na zabave i okupljanja, a i očito jako voli emotikone.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba