VIJEST

Kad ste posljednji put bili na pidžama partyju? U Zagrebu se otvara jedan noćni klub idealan za to

Ako ste narednih dana raspoloženi za jedan malo drugačiji party, imamo super prijedlog. IKEA otvara privremeni noćni klub iz snova

Kako ističu u robnoj kući IKEA, oni vjeruju u snagu sna, ali i kako je maksimalno iskorištavanje sati za spavanje itekako bitno za maksimalno iskorištavanje vremena kad smo budni. U prvi plan željeli su tako staviti spavanje, pa je upravo to razlog otvaranja spomenutog kluba i to jedinog koji slavi dobar san, a koji će biti otvoren od 11. do 22. rujna u robnoj kući IKEA.

Za 150 ljudi u pidžamama 11. rujna od 19 do 23 sata održat će se i poseban događaj koji će dodatno začiniti DJ, nastup komičara, ali i kušanje hrane koja utječe na dobar san te umirujućih pića.

U cijelom tom periodu u IKEA-i će vam stručnjaci davati i korisne savjete – kako spavaću sobu učiniti savršenom za odmor i opuštanje, te kako uopće postići dobar san. Otkriti će i najbolje rutine za postizanje istog, a bit će tu i raznih radionica, te razotkrivanja malih, ali vrlo korisnih tajni.

Pa, ako ste kao klinci voljeli pidžama party i ovo vam se čini kao nostalgični, zabavni flashback, svakako svratite u IKEA noćni klub jer će to sudeći prema svemu biti noći za pamćenje.

Više informacija pronađite na ovom linku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba