VIJEST

Justin Theroux je na premijeru Dame i Skitnice poveo svog psa. Večer su završili uz tanjur špageta

Premijera filma Dama i Skitnica bila je najbolji dan za Kumu, kujicu Justina Therouxa

Već smo oduševljeno pisale kako nam u studenom ove godine stiže nova verzija filma Dama i Skitnica. U SAD-u se jučer održala premijera na kojoj su prisustvovali oni uključeni u film, pa tako i Justin Theroux koji je posudio glas Skitnici.

Ovo možda ne bi bila tako zanimljiva vijest da mu gost na premijeri nije bila njegova kujica Kuma. Theroux je poznati ljubitelj pasa, a kroz nove priče na Instagramu je pokazao zapravo koliko je velika njihova ljubav. Inače često objavljuje zajedničke fotografije na svojim društvenim mrežama, a sada je za vrijeme filma snimao njene reakcije.

Justin Theroux / Instagram

Objavljivao je to na pričama od početka do kraja filma i tako dao svoju i Kuminu recenziju na film. Kao i Theroux, Kuma je uživala u filmu iako ju je malo zbunjivao. Na jednoj od priča ona zuri u ekran uz tekst “Što ove riječi na početku znače. Ovaj dio nije dobar. Zbunjujuće.”

U ostalim pričama je Theroux pokazao dijelove filma, dao do znanja da je film romantičan i da mu se jako sviđa. Doduše, prikazao je to kroz šaljivo ‘Kumino’ razmišljanje napisavši “Službeno je. Ovo je najbolji film ikada na cijelom svijetu i ako i postoje drugi svjetovi ovo je najbolji film u tim svjetovima, neovisno o svemu ni jedan film nikada neće biti bolji od ovoga. Ljudi slobodno mogu prestati snimati filmove jer je najbolji već napravljen.”

Justin Theroux / Instagram

Kraj njihovog ‘spoja’ bio je u restoranu, naravno, uz tanjur špageta. Kuma je pas kojeg je Theroux pronašao u skloništu i udomio. Ovo samo stavlja još veći fokus na to da su u novoj verziji filma glavni ‘glumci’ psi iz skloništa za životinje koji su nakon snimanja pronašli svoj zauvijek dom. Film Dama i Skitnica bit će prikazan na Disney+ servisu koji, kako se za sada čini, neće biti dostupan u Hrvatskoj. Osim Therouxa, glasove u filmu su posudili Tessa Thompson (Dama), Sam Elliot, Janelle Monae, Ashley Jensen i Benedict Wong.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba