PROMO

Jimmy Fantastic ima novu ljetnu kombinaciju – brownie i kokos

Ovog ljeta uživaj u popularnom okusu čokoladnije čokolade

S dolaskom ljetnih dana stigla je i odlična vijest za ljubitelje čokoladnije čokolade – Jimmy Fantastic ima novi okus – brownie i kokos! Odličan početak ljeta, zar ne? Novi okus oduševit će sva zahtjevna nepca, a ova zanimljiva kombinacija nastala je kao spoj dva popularna okusa koji su već dio Jimmyjeve standardne ekipe. To su kokos i speculas keksi te brownie i slana karamela. Osim okusom, Jimmyjev brownie i kokos osvojit će te i mirisom kojim ćeš se, barem u mislima, uspjeti transportirati na svoju omiljenu ljetnu destinaciju. Mirisno, ukusno, čokoladnije, kokosasto. Može li bolje od ovoga?

Novi okus s već prepoznatljivim karakteristikama

Svi ljubitelji Jimmy Fantastic čokolade dobro znaju kako je ova čokolada mnogo toga, samo nije obična. Pažljivo skrojena receptura, velike čokoladne kocke od visokokvalitetnog kakaa koje osvajaju već pri prvom zalogaju, privlačan dizajn praktičnih pakiranja od 50, 100 i 180 grama. Ovo su samo neke od stvari koje Jimmyja izdvajaju na polici i koje su već zagolicale nepca brojnih ljubitelja svima najdraže poslastice.

Sve ove čokoladn(ij)e vrline su se dobro uklopile i u novu brownie i kokos čokoladu, koju već možeš pronaći na policama diljem Hrvatske, i to u pakiranjima od 100 i 180 grama.

Jimmy Fantastic čokoladna obitelj

Slatko, hrskavo, slano, prženo. Bilo da igraš na sigurno ili si više tip koji voli isprobavati nove stvari, Jimmy ima asa u rukavu. Uz brownie i kokos, Jimmy ima još šest zanimljivih i ukusnih kombinacija, od kojih svaka donosi neki svoj “twist”. Za one “klasičare” tu je mliječna čokolada fine i kremaste teksture s kockicama prepunima mlijeka, kao i okus prelivenog vafla umočenog u raskošnu tamnu čokoladu. Voliš li pak kombinaciju mekanog, hrskavog, kremastog, slatkog i slanog u jednom, brownie i slana karamela čeka samo na tebe. Okus karamelizirane mini riže s blago hrskavom teksturom još je jedan dokaz kako ni riža u Jimmy Fantastic čokoladi nije obična, a ako baš voliš hrskavo i to u kombinaciji s kokosom, onda će te, uz brownie i kokos, sigurno oduševiti i okus kokosa i speculas keksa. Naravno, ništa bez orašastih plodova pa je tako prženi badem i lješnjak još jedan od fantastičnih okusa Jimmy Fantastic čokolade.

Ovog ljeta nemoj se bojati velikih zalogaja jer oni sa sobom nose i dozu uživanja, posebice kada takvi zalogaji dolaze u obliku veeeelikih čokoladnih kocki i zanimljivih kombinacija sedam različitih okusa Jimmy Fantastic čokolade.

 

 

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube