NOVI BREND

Jedna mlada učiteljica iz hobija radi skulpturalne svijeće. Mirišu na božur i kokos

Sojin vosak je zdrava alternativa klasičnom, parafinskom vosku koji sadrži štetne tvari. Upravo od njega načinjene su svijeće hrvatskog brenda Elfi

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci

Ime brenda: je Elfi. Moram priznati da mi je poprilično dugo trebalo da izaberem ime i odlučim se za jedno. S obzirom na to da je ime važan dio svakog brenda bilo mi je važno da bude nešto meni značajno, a opet zvučno i pamtljivo. Nakon podužeg raspravljanja s prijateljicama i dečkom na kraju je odluka pala na Elfi.

Iza brenda stoji: jedna mlada učiteljica. Na ideju sam došla jer moja mama i ja redovito kupujemo svijeće. Budući da ih stvarno jako volimo, prošloga ljeta sam kupila sve potrebno da samostalno izradimo nekoliko svijeća. To mi je bilo opuštajuće pa sam se odlučila time ozbiljnije pozabaviti koristeći moderan dizajn i prirodni vosak. Shvatila sam da se ljudima to sviđa i krenula u manji posao. Uz mamu, velika podrška su mi dečko i prijateljice.

Brend se bavi: izradom skulpturalnih svijeća od prirodnog sojinog voska. Takav tip voska je zdrava alternativa klasičnom, parafinskom vosku koji sadrži štetne tvari. Svijećama sam odnedavno počela dodavati mirisne arome (božur te vanilija i kokos) pa osim što Elfi svijeće izgledom uljepšavaju dom, sada to rade i mirisom. Svakako je važno napomenuti da je svijeću prije paljenja potrebno staviti na tanjurić ili podlogu da bi se zaštitilo od izlijevanja voska.

Brend je nastao: nakon što sam razveselila sebe, a zatim i prijatelje kojima sam poklonila svijeće. Tada sam shvatila da su ovakve svijeće lijep znak pažnje i način da nekome uljepšaš dan. Malim istraživanjem sam zaključila da u Hrvatskoj nedostaje takvih brendova.

Stvari se mogu razgledati i kupiti: na Instagram profilu @elfi_candles. U planu je i web stranica.

Cijene se kreću: od 30 do 60 kuna. Detalje možete saznati ako se javite u inbox Instagrama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube