Izašao je Michelinov vodič za 2021. godinu. Hrvatski restorani mogu se pohvaliti s tri nove zvjezdice
Evo koji restorani imaju razloga za slavlje
Hrvatska gastronomija odsad se može pohvaliti sa sve skupa 10 vrijednih zvjezdica
Upravo je izašao Michelinov vodič za 2021. godinu. Hrvatska gastronomija se s novim izdanjem može pohvaliti i s tri nove zvjezdice. Jedna je otišla u riječki restoran Nebo u Hiltonu Costabella chefa Denija Srdoča. Druga je otišla u Alfred Keller lošinjskog hotela Alhambra, a treća u Agli Amici Emanuelea Scarella u Rovinju. Deni Srdoč postao je tako prvi hrvatski chef koji se može pohvaliti da je bio na čelu kuhinje dva restorana koja su u njegovom mandatu dobila zvjezdicu (prvi je bio Draga di Lovrana). Noel, Boškinac, 360, Draga di Lovrana, LD, Pelegrini i Monte svoje su zvjezdice zadržali pa se tako hrvatska gastronomija može sada s njih 10. Posebno priznanje otišlo je i restoranu Zinfandel’s koji je dobio zelenu zvjezdicu kako piše Plava kamenica, a koja je sinonim za održivost u svom poslovanju.