DORMEO IZAZOV

omogućava Dormeo

Iva i Guilherme Gameiro zaljubljeni su u balet i jedno u drugo. Pričali smo o ljubavi svih vrsta

U Dormeo krevet pozvale smo Ivu Vitić Gameiro i Guilhermea Gameira Alvesa. Postavile smo im niz škakljivih pitanja i jedan zabavan izazov

Primabalerina Ivu Vitić Gameiro i njezin suprug baletan Guilherme Gameir Alves (priznajemo, nismo uspjele točno izgovoriti) sjajan su par prepun stvaralačke energije. Trebalo nam je neko vrijeme da ih ugostimo u redakciji jer su non-stop na probama, plesnim gostovanjima, predstavama. Trenutno, recimo, predano rade na baletnim predstavama Smrt u Veneciji, Labuđe jezero te na premijeri baleta Ponos i predrasude. S obzirom na to da su u braku, ali i zajedno na poslu – u zagrebačkom HNK – zanimalo nas je, naravno, da li si ikada dosade.

U redakciji Super1 dočekali smo ih spremne: s uredno namještenim Dormeo krevetom prekrivenim posteljinom Primavera, jastukom i pokrivačem Sleep Inspiration. Spremno su odgovorili na svako naše pitanje (čak i na portugalskom) i izveli baletnu točku na krevetu.

Provjerite spavate li dobro: Telegram media grupa i Dormeo provode višemjesečno istraživanje navika spavanja Hrvata. Riješite anketu – provjerite spavate li dobro i sudjelujte u jednostavnom natječaju. Možda baš vi osvojite vrijedan poklon paket Dormea. Anketu riješite ovdje.
Sadržaj nastao u suradnji s brendom Dormeo

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba